petak, 12. kolovoza 2016.

Obračun dnevnica

Obračun dnevnica Pravo na dnevnicu u inozemstvu ako je osiguran smještaj s doručkom i još. Da li zaposlenik koji prema planeru putovanja Hrvatskog. ODLUKA O VISINI DNEVNICE ZA SLUŽBENO PUTOVANJE U ZEMLJI I VISINI NAKNADA ZA. UREDBA O IZDACIMA ZA SLUŽBENA PUTOVANJA U INOZEMSTVO KOJI SE KORISNICIMA. Loyalty program u hrvatskoj maloprodaji. Vlado Matanović iz Zagreba radi u Hrvatskoj.


Nedavno je na jedan dan upućen u njemački Schwangau odraditi posao.

Obračun dnevnica
Pod službenim putovanjem u zemlji i inozemstvu podrazumijeva se. Republici Hrvatskoj do povratka broda u prvo pristanište u. Prosječan trošak za sat rada na razini Europske unije je 24. Boravak u inozemstvu iznosi 82 sata : 24 = to je tri dnevnice i 10 sati. Put kroz Hrvatsku trajao je 14 sati, što je dovoljno za jednu dnevnicu. U slučaju višednevnog putovanja u obračun dnevnica uzima se ukupan broj sati provedenih na službenom putovanju te se dijeli sa 24.


Obračun i isplata neoporezive dnevnica za službeni put u zemlji. Dnevnica utvrđena za stranu državu u koju se službeno putuje obračunava se od sata prelaska granice Hrvatske, a dnevnica utvrđena za stranu državu iz koje. Uredbe propisano je da ako se izdaci za službeno putovanje u inozemstvo obračunavaju dnevnicom, jedna dnevnica obračunava se za svaka 24.

Obračun dnevnica
U svezi postavljenog upita vezanog za pravo na isplatu dnevnice u slučaju kada je. Ako se službeno putuje u više zemalja, u odlasku se obračunava dnevnica. Temeljem izmjena Pravilnika i Zakona o porezu na dohodak ograničeno je trajanje službenog puta te je detaljnije definirana isplata dnevnice i. Dnevnica služi za pokriće troškova prehrane, pića i prijevoza u mjestu. Dnevnica za službeni put u inozemstvo isplaćuje se za putovanje iz.


Dnevnica se obračunava od sata prelaska granice RH, a dnevnica za. Obračun dnevnice obavlja se sukladno izvorima rad- nog prava i poreznim.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.