utorak, 30. kolovoza 2016.

Održavanje lexusa

Održavanje lexusa Toyota, ne bi trebao biti kvarljiv ili skup za održavanje. Zanima me vezano za lexus da li se jedini servis nalazi u Zagrebu? Tjeskobna stražnja klupa; Troškovi održavanja; Nametljiva sigurnosna tehnologija može ometati užitak vozača; Kod nekih modela.

Održavanje lexusa
Dvoumim se izmedju lexusa IS 220d i BMWa 320d (oba modela 2008. godište). Ta priča kako je lexus ne znam ni ja kako skup za održavanje je pomalo. Redovna zamena ulja, i troškovi održavanja Lexusa jesu jednaki. Test Lexusa svakako je jedan od najpoželjnijih izazova.
Održavanje lexusa
Lexus je lansirao aplikaciju koji će vam pomoći izračunati točnu troškove održavanja vašeg Lexus vozila, prije ili nakon kupnje.


Lexus IS 220d, vozilo iz Premium klase svakako je izazov za vožnju. Luksuzni pod-brand Toyote je osnovan prije svega 21 godinu, što nije puno u današnjem svijetu auto industrije. Prestiž i neupadljivost retko idu zajedno. Upravo to je uspelo Leksusu sa malom limuzinom IS, koja je je nedavno dobila slabiju verziju 2,2. Lexus IS - Lexus, kao luksuzni ogranak Toyote, osmišljen je pre tačno 20. Nije vencanica, jeste malo skuplji za odrzavanje, jer taj motor samo on. Dizajn Lexus automobila iz devedesetih godina nije bio sasvim jasan i. U kom rangu je otprilike odrzavanje, mislim na cenu.


Održavanje lexusa
Toyotina „Full Hybrid“ tehnologija primarno je razvijena kako bi pružila iznimno male troškove održavanja i prvoklasnu pouzdanost. U modelsku godinu 2011, Lexus IS ulazi sa nekoliko unapređenja. Najveća novina je novi osnovni motor u modelu IS 200d - četvorocilindrični turbodizel. Već tri godine vozim stari ford focus i servisi za taj auto me ubijaju. Trebalo bi da su svi Toyota servisi sposobni da servisiraju Lexus. Toyotin servisi ne podrzavaju odrzavanje tog modela jer se nikada nije. Dvadeset godina poslije stvari se nisu promijenile.


U Lexusu i dalje stvaraju modele istančane ljepote s ugrađenom posljednjom tehnologijom.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.