srijeda, 3. kolovoza 2016.

Posao vinkovci hzz

Posao vinkovci hzz Posao vinkovci hzz Ne prikazuj stručno osposobljavanje. Rezultati se odnose na sve županije. Trenutno dostupni poslovi: Vinkovci - Posao.

Posao vinkovci hzz
Vinkovci Posao, najveća ponuda i potražnja poslova na jednom mjestu, na najaktivnijem portalu u Vinkovcima - vinkovci. Nalazite se ovdje: Home Zapošljavanje Mjere HZZ-a za poticanje zapošljavanja. Potpore za pokretanje vlastitog posla tako može dobiti svatko tko je prijavljen.


VINKOVCI, Općina: VINKOVCI, Županija: VUKOVARSKO-SRIJEMSKA.

Posao vinkovci hzz
VULKANIZER JUKIĆ VULKANIZERSKO-TRGOVAČKI OBRT I AUTOPRAONICA - Vinkovci. Srednja škola 3 godine Osobni dolazak:. HZZ - Vinkovci, Vukovarsko-srijemska. January 26 - Spremite - Pošaljite prijatelju. Razlog odlaska je loša situacija, nema posla, a i ako ga ima, ne možete se prijaviti. Na određeno; povećan opseg posla Radno vrijeme: Puno radno. Na toj radionici održat će se simulacija razgovora za posao, učiti kako svoj životopis učiniti zanimljivijim te.


Hrvatski zavod za zapošljavanje, Zagreb, Croatia. Iz HZZ-a Zagreb planiraju tako obrazovati 600 ljudi te se nadaju da će se javiti.

Posao vinkovci hzz
Dobila u Zavodu za zapošljavanje posao preko veze i njoj je ok. Besplatni oglasi Vinkovci - Posao - Ponuda i potražnja poslova, zapošljavanje. Natječaji za posao: Vukovarsko-srijemska županija. Pakrac, Hrvatska Kostajnica, Metković, Slavonski brod, Otok kod Vinkovaca.


Hrvatska; Stručna sprema: SSS - srednja stručna sprema; Vrsta zaposlenja: Honorarni posao; Rok prijave:. HZZ Vinkovci obilježio je Tjedan cjeloživotnog učenja 2012. Opis posla koji će obavljati radnik zaposlen u javnom radu.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.