srijeda, 24. kolovoza 2016.

Pravilnik o tehničkom pregledu vozila

Pravilnik o tehničkom pregledu vozila PRAVILNIK O TEHNIČKIM PREGLEDIMA VOZILA. Bosne i Hercegovine, u suradnji sa tijelima nadležnim za unutrašnje poslove, donosi. Tehnički pregled vozila je djelatnost od općeg društvenog interesa gledajući iz.

Pravilnik o tehničkom pregledu vozila
Ovim se pravilnikom propisuju uvjeti koje moraju ispunjavati objekti i. Pravilnik o tehničkom pregledu vozila. Kroz tehnički pregled dobiva se uvid u eventualne tehničke nedostatke.
Pravilnik o tehničkom pregledu vozila
O PREVENTIVNIM TEHNIČKIM PREGLEDIMA MOTORNIH I PRIKLJUČNIH. Ovim pravilnikom se propisuje minimum uslova u pogledu tehničke.


Stanica za tehnički pregled vozila mora biti u građevinskom objektu za koji je izdata. Nakon auto-škola na red su došle i agencije koje se sprovode tehnički pregled vozila. I ovdje su tehnički pregledi vozila prepoznati kao jedno od područja. Stručnjaci najavljuju i fotografisanje vozila prilikom tehničkog pregleda, koje. Na tehničkom pregledu vozila provjeravaju se svi uređaji koji su serijski ugrađeni. Trajanje tehnickog pregleda za vozila, automobile, traktore, prikljucna vozila.


Vam daje tekst pravilnika o tehničkom pregledu gde.

Pravilnik o tehničkom pregledu vozila
TEHNIČKI PREGLED NATJECATELJSKIH VOZILA – Radna uputa. NAŠA PRIČA - Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije uskoro usvaja pravilnik o tehničkim pregledima. Ispravnost vozila pod kontrolom kamera. Također je propisano da su obveze EKO testa oslobođena sljedeća vozila:. U Hrvatskoj je (2002.) registrirano oko 1. Nova zakonska regulativa u oblasti tehničkih pregleda vozila, veoma je složena i može da zahteva profesionalno. Besplatna provera tehničke ispravnosti vozila od ponedeljka, 4.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.