utorak, 2. kolovoza 2016.

Prehrambeno biotehnološki fakultet upisi

Prehrambeno biotehnološki fakultet upisi Prehrambeno-biotehnološki fakultet (PBF), Zagreb 3. Fakultet elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje (FESB), SplitZa najboljeg igrača. FESB, Split; ETF Osijek; PBF Zagreb.

Prehrambeno biotehnološki fakultet upisi
Entuzijazam, kreativnost i spremnost na izazove dobri su preduvjeti za uspješan znanstveni rad, a. Koprivnici već sljedeće godine otvori studij PBF-a, a pisat će. Studenti s popisa (bez molbi ) svoje indekse preuzimaju u predavaoni P6 003 (hodnik prema PBF-u). Nakon preuzimanja upisnih materijala i.
Prehrambeno biotehnološki fakultet upisi
Pravilnik o izvedbi preddiplomskih i diplomskih studija - PBF. Opisat će se osnovni pojmovi energetskog planiranja te preduvjeti za uspješno.


Pobliže informacije o upisu na fakultet i u više godine studija mogu se dobiti u. Upisi u više godine studijaUpis u 1. OBAVIJEST O UPISU U I GODINU PREDDIPLOMSKIH STUDIJA 2016. OBRAZAC ZA PRIJAVU ZA UPIS U DIPLOMSKE STUDIJE PBF-a 2016. Obavijest za upise u ljetni semestar za akad. Biotehnički fakulteti - Državna matura i upis na fakultet - Trinom - pripreme za maturu i prijemne ispite. PREDUVJETI ZA UPIS POJEDINIH PREDMETA 2016 2017.

Prehrambeno biotehnološki fakultet upisi
O nama; Upisi; Studentske participacije; Stipendije.


Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilište u Mostaru. Pravilnika o studiranju (SV101-2016), studentima prve godine preddiplomskih stručnih studija i diplomskih specijalističkih studija prilikom upisa. Uvjeti upisa na studij i razredbeni postupak. Odlični rezultati na državnoj maturi 2014. MJESTO NA PREHRAMBENO-BIOTEHNOLOŠKI FAKULTET PREHRAMBENA TEHNOLOGIJA. Po njoj, kandidati koji ostvaruju pravo upisa u područje biomedicine i zdravstva, polje farmacija.


Za upis na taj studij potrebna su dobra predznanja iz matematike, kemije i biologije. Zbog toga je prehrambenoj industriji potreban stručan kadar koji će pratiti najnovije trendove u struci te biti sposoban neposredno upravljati.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.