srijeda, 10. kolovoza 2016.

Pumpa za pretakanje nafte

Pumpa za pretakanje nafte Samousisavajuća pumpa za pražnjenje ulja ili za pretakanje nafte 12V Usis ulja vrši se pomoću otvora na plovku za nivo. Klasična dvosmerna pumpa za pretakanje vina, rakije, vode i nafte. Brojčanik je spojen sa pumpom i ukuljučuje 90˚ okretnu utičnicu.

Pumpa za pretakanje nafte
Imamo 47 oglasa za Pumpa Za Pretakanje u kategoriji Strojevi. Prodajem baterijske pumpe za pretakanje razlicitih tekucina(ulje,benzin,loz ulje,nafta,vino,itd). Višenamenska ručna pumpa za pretakanje tečnosti i naduvavanje.


Pumpa za ulje zračna (1) Pumpa za ulje zračna (1) Cijena: na upit.

Pumpa za pretakanje nafte
Pumpa za pretakanje ulja Pumpa za pretakanje ulja Cijena: na upit. Mobilna stanica Battery kit panther namenjena je za sipanje dizel goriva (nafta). Ručne pumpe za pretakanje svih fluida karakterišu se lakom instalacijom, jednostavnim radom. Ručna pumpa za pretakanje nafte, ulja, benzina i sl. Ako ste stavili krivo gorivo u rezervoar ili samo trebate istočiti gorovo ili drugu tekućinu, tada SIFON. Set za istakanje nafte iz bureta sa pumpom 12V i manuelnim brojcanikom u. PUMPA ZA PRETAKANJE ULJA I GORIVA 24V.


Set za pretakanje dizel goriva Univerzal Rover 25. Model Piusi Pico Piusi Pico je komplet za pretakanje dizel goriva u vertikalnoj izvedbi i pripremom za kačenje na bure za gorivo sa navojem M64.

Pumpa za pretakanje nafte
Elektricke Pumpa Za Pretakanje Goriva, Wholesale Various High Quality Elektricke Pumpa Za Pretakanje Goriva Products from Global Elektricke Pumpa Za. PUMPE ZA PRETAKANJE GORIVA PRVENSTVENO NAFTE KAO I DRUGIH NE ZAPALJIVIH MATERIJA. Klasična samousisna dvosmerna pumpa za pretakanje vina, rakije, vode, nafte. Centrifugalna pumpa za pretakanje nafte. KOMPLET DIZEL GORIVO 220 VOLTI Brončana električna samousisavajuća pumpa, tip EEM 20 sa ručkom – 2 cijevi za goriva (svaka dužine 3 metra) izrađene. Pumpa profesionalna za pretakanje nafte, s ON-OFF prekidačem.


Kompletna sa filtrom i priključkom za cijev 25 mm. Whale Henderson MKIII Gusher Urchin.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.