petak, 5. kolovoza 2016.

Pumpica za kondenzat klime

Pumpica za kondenzat klime Pumpica za kondenzat klime Montaza pumpe za odvod kondeata iz klime. U razvoju i proizvodnji inovativnih proizvoda i sustava za otkrivanje,izbacivanje i reguliranje kondenzata vode.

Pumpica za kondenzat klime
Pumpice odvoda kondenzata - Ventilatori i pumpice. Dijelovi brodskih klima i rashladnih uređaja. Venture - mirisni sprej za čišćenje i dezinfekciju klima uređaja.
Pumpica za kondenzat klime
Vakum pumpa se spaja na vanjsku jedinicu preko manometara za kontrolu tlaka koji se. Pri radu klima uređaja stvara se kondenzacija vodene pare koju treba. Odgovara za proizvođača: WIGAM UNIVERZALAN.


Prodaja, montaža i servis klima uređaja. Tko radi klime s ugradjenom pumpicom? Klima pumpica za kondenzat, ispravna. Sauermann, pumpa za odvod kondenzata SI-10. Treba razmišljati o odvodu kondenzata kojeg proizvodi unutrašnja jedinica, kad.

Pumpica za kondenzat klime
S obzirom da klime uobičajeno nemaju ugrađenu pumpicu za vodu, od dna. Razvoj i proizvodnja inovativnih proizvoda i sistema za otkrivanje,izbacivanje i regulisanje kondenzata vode, za sve proizvođače i instalatere klima uređaja. Oslušnuti, da li radi pumpa za kondentaz.


Veoma visok kvalitet po povoljnoj ceni. Pumpa za odvod kondenzata - split kondenz pumpa. Pumpa Mini Aqua je namenjena za instalaciju: - iznad spuštenih. Toshiba Vrf-sustavi Kazetna 4-smjerna klima jedinica (600x600 mm). Ugrađena pumpa za odvod kondenzata; Može se upotrijebiti za visine prostorija do 3,5 m. Zato, kad klima hladi, vanjska jedinica grije i obratno, ako je klima na grijanju, vanjska. Toplotna pumpa je naziv za uređaj kojim se iskorištava svojstvo plina da grije.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.