utorak, 9. kolovoza 2016.

Registracija vozila na rate sarajevo

Registracija vozila na rate sarajevo BiH, bilo da se radi o novom ili polovnom vozilu. Plaćanje je moguće obaviti uz pogodnosti kao sto su odgođeno plaćanje na rate, putem kartica Unicredit Banke do 12 rata,Intesa San Paolo banke. Agencija za registraciju, osiguranje i odrzavanje automobila.

Registracija vozila na rate sarajevo
Cuo sam da registraciju vozila na rate radi firma PROEX koja se. Napomena: Sve navedene podatke možete pronaći u saobraćajnoj dozvoli Vašeg vozila. Auto-osiguranje na rate vam omogućava da registraciju vašeg vozila realizujete uz vrlo povoljne uslove, jednostavnu proceduru i kratko vrijeme realizacije. Tehničkom centru BIHAMK-a na Ilidži može se plaćati na rate putem.
Registracija vozila na rate sarajevo
Garantujemo najjeftiniju i najjednostavniju registraciju i prevod vašeg vozila.


Obavezni tehnički pregled vozila preduvjet je za registraciju automobila u BiH. UPUTSTVO ZA IZRAČUN TROŠKOVA REGISTRACIJE. Nakon izračuna troškova registracije odaberete „IZRAČUN RATE“ koji Vas vodi u novi. Kupljeno vozilo (novo ili rabljeno) vlasnik dovozi u stanicu za tehnički pregled vozila (u daljnjem tekstu: STP). Napravite okvirnu kalkulaciju cijene registracije vozila. Prilikom registracije vozila, STP će osim tehničkog. REGISTRACIJA VOZILA NA RATE BEZ KAMATA : - INTESA SANPAOLO BANKA - RAIFEISEN SHOPING CARD - UNI. BiH 700km, registrovao na dan zena :D.


Registracija vozila na rate sarajevo
Onoga mjeseca kada vam “pada” registriranje vozila, mnogima. Hrvatu, koji ionako funkcionira plaćajući što god može na rate i odgode, zlata. Obavijest o plaćanju registracije i polisa osiguranja na rate pogledajte ovdje, a mrežu. Uz AO plus štitimo vas kao vozača vozila kada ste prilikom upravljanja. Sarajevo, Obala Kulina bana 19, 71000 Sarajevo.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.