subota, 6. kolovoza 2016.

Riz odašiljači uprava

Riz odašiljači uprava Riz odašiljači uprava Nalazite se ovdje: Naslovnica - O nama - Uprava. Svi AM odašiljači (srednjo- i kratkovalni) tvrtke RIZ u potpunosti su spremni za. Proizvodnja proizvoda od plastičnih masa; 28.

Riz odašiljači uprava
Riz odašiljači uprava
Obrada i presvl metala; opći mehanički radovi; 31. Promjene članova uprave, promjena funkcije člana uprave i promjena ovlaštenja u zastupanju člana uprave RIZ-ODAŠILJAČI d. I pitao bih vas a sto ako uprava novac na neki način preusmjeri u recimo privatne.
Riz odašiljači uprava
Zagrebu donešena je odluka o imenovanju nove Uprave kompanije.


Riz odašiljači uprava
RIZ-Odašiljači u Južnu Koreju isporučili odašiljač vrijedan milijun eura. Novoizabrani članovi Uprave Društva. RIZ Odašiljači: Radnicima je Uprava opet zabranila ulazak. Predsjednik SMH-IS-a Vedran Dragičević traži od Vlade podršku za radničko dioničarstvo u RIZ - Odašiljačima i sadašnju upravu. Nakon što je jučer na izjave prvoga potpredsjednika Vlade RH Radimira Čačića, a vezane uz prosvjed radnika RIZ-a, reagirala. Za predsjednika Uprave imenovao Kamila Vranu. Zagreb, bivšeg (sada pokojnog) člana Uprave.
Riz odašiljači uprava
Riz odašiljači uprava
PXL Standard News Zagreb: Članovi uprave RIZ odašiljači ušli u. Zagreb - Clanovi Uprave RIZ Odasiljaca - Kamilo Vrana, Robert.


U četiri godine u RIZ-u se izmijenilo sedam Uprava. Posljednja Uprava na čelu s Kamilom Vranom u poduzeće je uvela naoružane zaštitare. Uz neprestane borbe za poduzeće, radnici RIZ-a bore. Mate Botica, član Uprave – direktor. Uprava u kojoj su članovi bili Milić Bijelić i Stjepan Planinić prodala je prije nekoliko godina atraktivnu RIZ-ovu parcalu u zagrebačkoj. Iz Uprave, pak, tvrde da je većina od 230 radnika bila na poslu i radila, a samo se manji broj.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.