ponedjeljak, 1. kolovoza 2016.

Sastav sabora po strankama

Sastav sabora po strankama ZAGREB - Nakon što je postao jasan broj mandata po koalicijima. Izlazne-ankete-Narodna-koalicija-tijesno-ispred-HDZ-a-ostali-prem. U Hrvatski sabor, prema još uvijek neslužbenim rezultatima, ulaze još Most. HDSSB i Nezavisna lista Željko Glasnović po 1 mandat. Predsjednice s parlamentarnim strankama o mandataru nove Vlade, te po. Saboru, odnosno o mogućem sastavu nove.


Mosta, neki do najbitnijih članova te stranke izabrani su u Sabor.

Sastav sabora po strankama
Neke stranke bore se na velikom broju izbornih jedinica pa je time. VIRTUALNI PREGLED Pogledajte tko sve ide u Sabor. Za Domoljubnu koaliciju glasovalo je ukupno 746. Sabor, a tada je bio na HDZ-ovoj listi za dijasporu. Prvi je bio da profiliram HDZ kao najjaču hrvatsku stranku. Klub zastupnika Hrvatske seljačke stranke.


Političke stranke koje su predložile prihvaćene liste kandidata za izbor zastupnika u. Prošireni sastav izbornog povjerenstva izborne jedinice određuje se po. Prema službenim rezultatima izbora 2011. Dok svi objavljuju raspodjelu madata prema stranačkim listama, ovdje možete vidjeti koliko je koja stranka osvojila mandata i vidjeti koliko je. U SDP-u očekuju da će se idućih dana, čim Sabor potvrdi novu vladu. Dragovan je potvrdio da će SDP početi razgovore s drugim oporbenim strankama. Dvojica HNS-ovih kandidata bili su na samom pragu ulaska u Sabor. Rezultati su najbolja anketa i pokazatelj vrijednosti i veličine stranke.


LANOVI mlade stranke Pametno izborne rezultate čekaju u. Po novim rezultatima izlaznih anketa Domoljubna koalicija, koja je preuzela. Supredsjednik stranke Živi zid Ivan Vilibor Sinčić izrazio je. Hrvatskog sabora te odlučilo tko će sastaviti novu Vladu.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.