petak, 26. kolovoza 2016.

Servis turbopunjača

Servis turbopunjača Servis Pinjušić reparira sve vrste turbo punjača (turbo punjači Garrett, Borg Warner, Holset, Mitsubishi, IHI, Toyota). Auto Hrvatska PSC nudi novu uslugu repa racije turbopunjača iz. Glavne djelatnosti su nam servis i prodaja turbo kompresora za osobna, teretna i gospodarska vozila uz vrhunsku uslugu, tehnologiju i. Pretpostavljam da ju treba rastaviti, očistiti, ponovo izbalansirati i sastaviti. To je opet posao za koji treba ići u specijalizirani servis. Stranica 323 ruj 2014Turbina - nova ili reparirana? Spremljeno u privremenu memorijuSlično26.

Servis turbopunjača
Kirschner turbo servis - prodaja i servis turbopunjača. DIJELOVI TURBOPUNJAČA NISU KINESKE PROIZVODNJE.


Ugradnja i servis auto plina; POPRAVAK TURBOPUNJAČA. Ne bi li bili spremni na indikaciju lošeg turbopunjača u Purićevoj smo radionici provjerili na što sve treba paziti i što sve može poći po zlu. Pojačani šumovi ili “fućkanje” iz turbo punjača upozorenje su da je vrijeme za servis: uzrok može biti oštećen rotor, ali i crijeva ili cijevi turbine. Svaki motor automobila je napravljen kako bi proizveo određenu snagu i. Prije 5 dana - Popravak turbo punjača, održavanje i popravak vozila. Specijalizirani smo za popravak - servis turbopunjača. Kliknite ovdje i doznajte telefon, radno vrijeme i lokaciju na karti.

Servis turbopunjača
Pogledajte i druge subjekte koji nude slične.


Upravo smo iz ovih razloga posjetili servis turbopunjača AC Ganjgo iz Jelaha i saznali da se većina turbopunjača na automobilima koji su u. Veliki izbor kvalitetnih akumulatora, jamstvo i servis po super cijeni! Kompletan servis svih vrsta turbo punjača i elektro-ventila uz jamstvo i povoljne cijene! Turbo Servis Uzice - Duration: 3:04.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.