petak, 5. kolovoza 2016.

Shema spajanja peći na kruta goriva

Shema spajanja peći na kruta goriva SubscribeSubscribedUnsubscribe 1313. Molio bih vas shemu sapajanja peci na drva Buderus Lagano 34KW sa 1000. Redoslijed spajanja iz peći Viadrus U 25 od 5 članaka sa cijevi.

Shema spajanja peći na kruta goriva
Nabavio sam centrometalovu peć na kruta goriva (25kW) i kombinirani akumulacijski spremnik (1000l). E sad, uobičajeme sheme spajanja su. Sheme spajanja kamina, peći i štednjaka na sustav centralnog grijanja:. Dodatna oprema za loženje na kruto gorivo:.
Shema spajanja peći na kruta goriva
Načelna shema spajanja kotla na otvoreni sustav grijanja.


Temperature u prostoru se regulira. Kotlovi na kruta goriva mogu se pregrijati tijekom rada, najčešće usred nestanka elekrične energije. Jedna od mogućih shema spajanja kotla EKO-CK P ili EKO-CKB P. Cirkulacijska pumpa stane, topline od goriva koje još uvijek. Osnovna funkcija sklopa VO-4 za upravljanje crpkom kotla na kruto gorivo je. Kn; Combitherm 45 - kombinirana pec za centralno grijanje. U njemu je moguće koristiti i druga kruta goriva (koks, mrki ugljen i sl.). Električna shema spajanja kotla U 22 P i U 22 N sa upravljačkom kutijom OS 03.


Shema spajanja peći na kruta goriva
Drveni peleti su čisto i prirodno gorivo napravljeno od ostataka. Centrometal CAS - shema (primjer) spajanja sistema s dva spremnika. Moguće spajanje na sistem grijanja direktno ili preko akumulacijskog spremnika. Mogućnost ugradnje na termogene za sušare, pekarske peći… uz prethodnu. Zbog Vaših učestalih upita o načinu i uopće mogućnosti spajanja podnog grijanja na peć na drva za centralno grijanje odlučili smo Vam pojednostavljeno. Principijelna shema spajanja kotlovnice s inercijalnim spremnikom i. Shema postavljanja u kombinaciji sa spremnikom za vruću vodu.


Zabranjeno je direktno spajati dovod zraka na peć, jer se time smanjuju termodinamičke.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.