petak, 12. kolovoza 2016.

Sredstvo za čišćenje egr ventila

Sredstvo za čišćenje egr ventila Za čišćenje usisnih ssustava, EGR-a, intercooler-a, ventila, turbina diesel. Elektromagnetski ventil često zapeče, pa ga rastavljati pažljivo, da se ne. Sredstvo a ciscenje masine od cade i ostalih necostoca.

Sredstvo za čišćenje egr ventila
Snažan mlaz sredstva potpomaže efikasnom čišćenju. On pomaže da motor efikasnije i potpuno sagori gorivo tako što deo. Egr ventil relativno je novi dio na automobilima te se može pronaći na vozilima novije proizvodnje. Naziv dolazi od engleskih riječi Exhaust Gas.
Sredstvo za čišćenje egr ventila
Ta klapna pretezno bude masna i s vanjske strane.


Te naslage neces moc oprat iz jednog pokusaja. Kaze da je koristio i ovo sredstvo za ciscenje sistema ubrizgavanja. Evo da i aj nesto postavim sto sam radio juce :) izvinjavam se ako sam slucajno napravio duplu temu. Ja sam imao namjeru da skinem turbinu. Liqui Moly cistac usisa i EGR-a za dizele. Veoma efikasno cisti ventile svih benzinskih motora!


EGR ventil raja blokiraju, mahom taxisti ,razlog da se motor ne. Wynn Exhaust Gas Recirculation je izdelek, ki je bil zasnovan za čiščenje sistema za dovod zraka.

Sredstvo za čišćenje egr ventila
Za uspostavljanje protoka vazduha do motora. Možete izabrati kvalitetne egr ventile priznatih proizvođača. Pa Dejv i Zule pomagajte vi imate i pokoju sličicu tog ventila sigurno,a i svi ostali koji znaju jer svaki savjet je dobro došao :) br. Uklanjanje naslaga ugljika je rješenje.


Dekarbonizacija motora - čišćenje unutrašnjosti motora od naslaga ugljenika. Mislim da bez krpe,zmazanih prstiju i sredstva za čiščenje je ova lap. Naspricao sam neko sredstvo za ciscenje protokomera i uopste tih usisa.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.