srijeda, 24. kolovoza 2016.

Studio za nokte goga

Studio za nokte goga Studio za nokte goga Studio ZA NOKTE GOGA, Zagreb, Croatia. Kliknite ovdje i doznajte telefon, radno vrijeme i lokaciju na karti. Pogledajte i druge subjekte koji nude slične usluge i proizvode. AKCIJA: Ovog proljeća nosi se zavodljiv pogled! STUDIO ZA NOKTE GOGA , GORDANA COHA, ZABOK, M. Ponuda uključuje: manikuru i ugradnju noktiju sa šablonama, tipsama ili geliranje u.

Studio za nokte goga
Djelatnost:9604, Djelatnosti za njegu i održavanje tijela. Gupca 106, Zabok — Physical well-being activities. U jednom drugom salonu sam nekoliko puta gelirala nokte pa sam išla kod nje u. Erbringung von sonstigen Dienstleistungen; Erbringung von sonstigen überwiegend persönlichen Dienstleistungen; Saunas, Solarien, Bäder u. Da bi zaokružili ponudu, posao smo proširili na usluge stiliste. Goga je vrhunski odradila depilaciju šećernom pastom i pedikuru.


Trajni lak i njegova povijest O laku za nokte Lak za nokte je lak koji se može primijeniti na. GUBAŠEVO ART obrt za ugradnju noktiju, njegu tijela i iznajmljivanje reklamnih površina, Marina.

Studio za nokte goga
Dođite u salon Mea, opustite se u ugodnom ambijentu i prepustite kvalitetnoj i brzoj usluzi nagrađene dizajnerice. Goga s workshop čini kreativni tim koji u svakom trenutku ima odgovarajuće rješenje za vas. Preko soak off gela, ukoliko želite, možete nanositi lak za nokte. Studiju lepote potrebna dva radnika za nokte, pedikir i depilaciju. Lady Goga - salon za njegu i ljepotu tijela. LANA, OBRT ZA USLUGE ULJEPŠAVANJA NOKTIJU, VL.


Salon za masažu i njegu tijela GOGA. Malešnica Frizerski studio Goga Frizerski studio Goga 224 Lokacije.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.