subota, 13. kolovoza 2016.

Subaru legacy 2.0 iskustva

Subaru legacy 2.0 iskustva Subaru legacy 2.0 iskustva Imam priliku kupiti Subaru legacy 2. Kao sto je ovaj iznad spomenuo i ja sam cuo za losa iskustva s. TEST - Nenametljiv sportaš - TESTvoznja.

Subaru legacy 2.0 iskustva
Subaru legacy 2.0 iskustva
Spremljeno u privremenu memorijuSličnoPrilikom preuzimanja automobila najprije sam zamijetio elegantan, no nenametljiv dizajn. Smireni prednji kraj i bočna linija daju dojam smirenog i udobnog. Iako je cross-karavan kudikamo praktičnija a mnogima i atraktivnija opcija.
Subaru legacy 2.0 iskustva
Outbacka isprobali smo i Legacy limuzinu. Iako nas ime Subaru trenutno podsjeća na sportske automobile, u paleti ovog proizvođača naći će se ponešto za svačiji ukus. Forum - Automobili i motori - Subaru i Eurorent - Forum - Index.


Subaru, premijum brend sa najsofisticiranijim pogonom preko svih točkova, tržištu je ponudio i "kros over" verziju limuzine Legacy, kao karavan, ponudivši. Solidan i komforan model srednje klase tehnološki je sofisticiran. A iz osobnoga iskustva u ovih nekoliko dana znamo, vjerujte nam. Station Wagon pod poklopcem motora skriva 2. Sve što možemo reći je trkać u smokingu.

Subaru legacy 2.0 iskustva
Posto u zemlji Srbiji na svakom cosku imas po jedan Subaru resio sam da se. Legacy i u klasičnoj verziji vozi odlično, udobnost nije upitna, jedino je cijena visoka. Kombinacija bokser motora i simetričnog pogona 4x4, kao i brojni relijaški uspjesi, već desetljećima pažnju usmjeravaju na Subaru. Zbog toga i vozači bez velikog iskustva mogu ostvarivati uvjerljive brzinske.


Svaki od tih auta ima svoje prednosti i mane. D (diesel, 2009 navzgor), gre za 4wd, ki ni ravno pogost v naših krajih: zato. Legacy nije ruzan, to si upravu, auto je ok, ali ja bi opet.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.