srijeda, 24. kolovoza 2016.

Upisnica za srednju školu

Upisnica za srednju školu Upisi u srednje škole, upisnice, prijavnice, potvrde. Najkompletnija baza svih podataka potrebnih za upise u srednje škole. Prvi za Vas donosimo Odluku o upisu u I. Nacionalni informacijski sustav prijava i upisa u srednje škole. Prijave u sustav za korisnike još nisu omogućene. O vremenu početka rada tog dijela sustava. Pravo upisa u prvi razred srednje škole, pod jednakim uvjetima, imaju svi učenici nakon završenog osnovnog obrazovanja, u okviru broja.

Upisnica za srednju školu
Nacrt prijedloga Odluke o upisu učenika u srednje škole 2016 304.


Učenici koji su ostvarili pravo upisa u I. On i njegovi kolege iz razreda očekivali su da će dobiti upisnicu koju su trebali odnijeti u ponedeljak ujutro u srednju školu u kojoj su ostvarili. Tiskanica za školstvo i obrazovne ustanove. VAŽNO: Napominjemo da srednje škole same određuju točne datume i vrijeme za zaprimanje upisnica i dodatne dokumentacije unutar ovdje predviđenog. Prijavnica i Zapisnik o polaganju popravnoga ispita. Upisnicu koja je ispisana iz sustava za upise u srednju školu (NISpuSŠ) trebaju potpisati roditelj i učenik. Sve informacije o upisima u srednje škole. Matični broj UPISNICA U SREDNJU ŠKOLU za upis u …. Znači upisnica se nalazi na našem profilu kad se prijavimo u sustav i trebamo. Dostava potpisanog obrasca o upisu u I. ZA UPIS UČENIKA U PRVI RAZRED SREDNJE ŠKOLE.


Terminski plan svih aktivnosti vezanih za upis u srednju školu u školskoj godini 2016. I dok je nekad upis u srednje škole predstavljao stres za nastavnike. Glazbena škola Blagoja Berse, Zagreb, Britanski trg 5 školska godina 2013. Obrazovni sektor: umjetnost redni broj. Potpisivanje ugovora o školovanju 2. Naknadni rok za upis učenika nakon isteka jesenskog. Srednjoj školi Ivan Švear održana je „Večer matematike“ koju su pripremili profesori naše škole u suradnji s Hrvatskim matematičkim.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.