nedjelja, 7. kolovoza 2016.

Vii izborna jedinica kandidati

Vii izborna jedinica kandidati Od ukupno 3585 kandidata u pristiglim kandidaturama, njih 2512 (70,07%) su. Hrvatska demokratska zajednica danas je predstavila kandidate za VII. Milan Bandić na prvom je mjestu liste za Drugu izbornu jedinicu, a Jelena.

Vii izborna jedinica kandidati
Dvanaestoj izbornoj jedinici (nacionalne manjine) kandidat je Nura Ismailovski. Narodna koalicija predstavila kandidate za VII. Lista kandidata za izbor zastupnika u hrvatski Sabor stranke Pametno. Predstavljeni kandidati HDZ-a za VII.


Vii izborna jedinica kandidati
Naše kandidatkinje i kandidati su ugledni ljudi. ZA IZBOR ZASTUPNIKA U HRVATSKI SABOR. Kandidati Mosta NL za Hrvatski sabor 2016. Stranka Pametno u nedjelju u Zagrebu predstavlja svoje kandidate u 7. Milanka Opačić (SDP), Davor Stier (HDZ). Na posljednjim lokalnim izborima bio je kandidat SDP-a, HNS-a i HSU-a za dogradonačelnika. Na tportalu provjerite liste kandidata i odlučite za koga ćete glasovati. Na Tržnici Špansko Vesna Nađ i ostali kandidati VII.


NarodnaKoalicija pozdravili su građane i zahvalili im na potpori.

Vii izborna jedinica kandidati
Birajte bolju budućnost, prihvatite izazov! Najveća je gužva, s čak 20 lista, u prvoj izbornoj jedinici, dok ih je. To znači da osim određene liste, mogu zaokružiti i kandidata na listi kojeg preferiraju. Izbornu jedinicu; Davor Ivo Stier i Domagoj Ivan Milošević su u prepunoj dvorani DVD Buzin održali. Državno izborno povjerenstvo Republike Hrvatske objavilo je zbirnu listu pravovaljanih kandidacijskih lista za izbor zastupnika u Hrvatski.


Glavni odbor SDP-a večeras je jednoglasno potvrdio liste kandidata za. Ovdje pogledajte kompletan raspored kandidata na listi SDP-a i. Koalicija PGS-IDS-RI predstavila program za VII. Tomislav Medved, Davor Ivo Stier, Tomislav Klarić, Majda. U našoj desetoj izbornoj jedinici koja obuhvaća Dubrovačko-neretvansku županiju i dio Splitsko -dalmatinske, građani će moći birati između 14.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.