petak, 26. kolovoza 2016.

Vinogradska bolnica ginekologija hitna

Vinogradska bolnica ginekologija hitna Vinogradska cesta 29, 10000 Zagreb, Hrvatska. Klinikom za onkologiju te na taj način u okviru naše bolnice možemo pružiti cjelokupnu onkološku skrb. Dnevne bolnice za liječenje boli i Ambulante za liječenje boli.

Vinogradska bolnica ginekologija hitna
Hitna ginekološka ambulanta radno vrijeme: ponedjeljak-nedjelja od 00. Klinička bolnica Sestre milosrdnice. Prvi porod bio za vrijeme "vladavine" dr.


Ivicevica i moram priznati da je tad rodiliste bilo puno urednije, opremljenije.

Vinogradska bolnica ginekologija hitna
Adrese i telefoni zagrebačkih bolnica i dežurstva za hitne slučajeve. KLINIČKI BOLNIČKI CENTAR SESTRE MILOSRDNICE. Sveučilišna bolnica ˝Sestre milosrdnice˝ jedna je od najstarijih i najvećih. Operativni odjel, te Ginekologija 2. Odsjekom za humanu reprodukciju. Hvala cijelom odjelu neurokirugije Sestre Milosrdnice svim doktorima sestrama i cistacicama.


Uspjeli smo nagovoriti četvero doktora iz državnih bolnica da nam napišu dnevnike sa svojih dežurstava. Radim i na operativnom odjelu “Ginekologija 1” gdje primam i otpuštam pacijentice. KBC Sestre Milosrdnice, Zagreb.

Vinogradska bolnica ginekologija hitna
U prosjeku je to jedan do dva hitna carska reza na dan, isto tako jednom mjesečno dogodi se i. Bolnica ne smije vraćati pacijenta izabranom lijčniku PZZ-a ukoliko je on uputio pacijenta na. Za hitna stanja ide se preko hitne službe bolnice koja izdaje potrebnu uputnicu. Moja ginekološka ordinacija je u Delnicama. UZV štitnjače bez pregleda kod endokrinologa u KB Sestre Milosrdnice.


Akušerstvo i ginekologija Bolnice, klinike i liječnici Hitna pomoć. Vesna Šerić, glasnogovornica KB-a "Sestre milosrdnice".

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.