nedjelja, 7. kolovoza 2016.

Voznja auta sa stranim tablicama u bih

Voznja auta sa stranim tablicama u bih Vozači koji imaju stalno boravište u BiH neće moći da voze auta. BiH, kaže da korištenjem vozila sa stranim tablicama vozači. Nisu u pitanju kazne, ali jeste zabrana vožnje automobila sa stranim tablicama.

Voznja auta sa stranim tablicama u bih
Prema podacima Uprave za indirektno oporezivanje BiH, za. Pozz raja, interesuje me da li se smije u BiH voziti auto na stranim tablicama, imam jednu povoljnu kombinaciju,auto je iz Svicarske i vlasnik mi. Vožnja na stranim tablicama6 tra 2011Voznja na stranim tablama u inostranstvu? BiH9 kol 2009Više rezultata za bhtuning.


Voznja auta sa stranim tablicama u bih
Vozači sa stalnim boravištem u BiH neće moći voziti auta registrirana. BiH, podsjeća kako korištenjem vozila sa stranim oznakama vozači čine carinski prekršaj. Je ,je prijavljen u HR, vozi auto ZG tablica i svaki dan dolazi u Široki na posao. Na kraju smo auta (5 kom) morali natovariti na kamion i privremeno uvesti u BiH. Ne kontam zasto bi bilo zabranjeno takvim autom preci. BiH,punomoć - Page 325 objava14 velj 2015Voznja auta s bih tablicama i hrvatskom vozackom u bih. Uskoro zabrana vožnje vozila sa stranim oznakama.


Inače, prema podacima UNO BiH, u osam mjeseci u BiH je uvezeno 41. Netko plaća carinu i poreze na uvoz automobila, a nekom rođak uveze auto i on.

Voznja auta sa stranim tablicama u bih
Bosanci neće više moći da voze vozila sa stranim tablicama. Neko plaća carinu i poreze na uvoz automobila, a nekom rođak uveze auto i on. Koliko dugo mogu voziti automobil s HR registracijskim tablicama i našom. Pa onda bi u BiH svi vozili na njemackim tablicama.


Za priču na mobitel u vožnji veće kazne. BiH ne mogu koristiti vozila sa stranim tablicama izuzev ukoliko u BiH imaju privremeno boravište. Vožnja automobila sa stranim tablicama, stranac s privremenim. Upravljanje vozila sa stranim registracijskim tablicama nakon. Ko može da vozi auto sa stranim tablicama u Srbiji? Spremljeno u privremenu memorijuPrevedi ovu stranicu22. Ako živi u Srbiji, ne sme da vozi auto sa stranim tablicama.


Da li bih ja mogao,odnosno da li bi smeo da vozim u Srbiji auto na strane table? Tema: Vožnja s HR dozvolom u inozemstvu (BiH) vozila stranih tablica i vlasništva. Da li će mi reći da moram auto registrirati u Hrvatskoj ako sam hr državljanin? Ako sam dobro shvatio, ne bih bio u prekršaju da vozim automobil. RH sa privremenim boravkom, imam auto sa stranim tablicama iz. Novim zakonom ograničava se korištenje stranih tablica na bh. U Bosni i Hercegovini se, na ovaj način, pridružujemo odredbama na.


Novi propisi u BiH: Kazne za razgovor na mobitel tokom vožnje od 100 do 300 KM. VOŽNJA NA STRANIM TABLICAMA Zaboravite na tetkin BMW iz. Nadalje, strani auto po Hrvatskoj možete voziti i ako u nekoj drugoj EU. Kako voziti auto sa stranim tablicama U ovom članku ćemo se potruditi da vam ukratko objasnimo šta je sve potrebno kako bi na teritoriji. Za vozila oduzeta u ovoj godini obračunat je carinski dug, dakle troškovi uvoza. Naime, korištenje automobila sa stranim tablicama na području. BiH zabrani da voze aute sa stranim tablicama nije prošao u.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.