ponedjeljak, 5. rujna 2016.

Bojanka životinje

Bojanka životinje Odaberi životinje i oboji ih u svoje omiljene boje. Morske životinje, Bojanke Insekti Insekti. Bojanka šumske životinje je bojanka za printanje koja sadrži različite šumske životinje; medvjed, lisica, zec, sova, rakun, šišmiš, tvor, vjeverica, jelen. BOJANKE ZA DECU - 7551 BOJANKA ZA DECU. IVOTINJE, NAUČI DA CRTAŠ, PREDŠKOLAC. Početna Dječji kutak Bojanke za djecu Bojanke životinje. Bojanke su ovdje u jednostavnoj formi za printanje PDF formata i do njih možete. Djeca de uživati bojedi slike životinja u ovoj zabavnoj bojanci.


Puno je toga za obojiti, a tu su i naljepnice koje de pridonijeti ukrašavanju svake stranice. Svaka strana nudi primer kako obojiti životinju, ali i nekoliko pojmova povezanih sa tom životinjom. Edicija sadrži: - Moja mala bojanka - igračke - Moja mala bojanka - sport - Moja mala bojanka - more - Moja mala bojanka - životinje. Djeca će uživati bojeći slike životinja u ovoj zabavnoj bojanci. Bojenje Winx, Barbie, Diznijevi junaci, životinje, predmeti. Prikupljene bojanke odnose se na kategorije igri za djevojčice i dječake. Obojite male sirene, kućice, livade, modne ikone, životinje, stvari i ljude. Knjigeknjige za djecubojanke velika bojanka - životinje (patak).


Naslov: velika bojanka - životinje (patak). Opis igre: Životinje su se zaputile u nove avanture u vlaku, a tvoj je zadatak upotpuniti ovu sliku veselim bojama. Nedavno ste tražili: bojenje zivotinja; igrice. Da li vam one pomažu da se oslobodite stresa? Bojanka Životinje za Odrasle je besplatna bojanka za odrasle sa 20 različitih slika za bojenje.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.