petak, 23. rujna 2016.

Brava za vrata cijena

Brava za vrata cijena Brave za drvena vrata - ALATI I STROJEVI AUTO OPREMA BOJE I LAKOVI ELEKTROMATERIJAL GRADITELJSTVO I INDUSTRIJA. Brave, sigurnosni cilindri i okovi za drvena, metalna, pvc i protuprovalna vrata. Cijena: prvo najniža, Cijena: prvo najviša, Naziv: A.

Brava za vrata cijena
Poklopac za protektor cilindra (defender) Ø46 za protuprovalna vrata. U svom asortimanu sadrži brave, kvake, cilindre, lokote i ostali okov za vrata i prozore. Brave i okovi koje koristimo na našim vratima - cilindri sa mogućnošću kodiranja na tri. Akcijska cijena obuhvaća bravu, štitnik cilindra te cilindar sa setom 3D.


Brava za vrata cijena
Postoje tri osnovne verzije brava za drvena vrata : brave sa običnim sobnim ključem , brave koje dolazi cilindar , te brave za WC. Tražite odgovarajuću bravu za Vaša vrata ? Slobodno nam se obratite - mi smo PROFESIONALCI za brave ! Blindirana vrata Sarajevo (Italijanska) 062 358 358. Elektronska Brava za kucna vrata , bez kljuceva. Sild za drvena vrata ,brava usadna,cisa asix i montaza. Digitalna brava za vrata visoke kvalitete uz povoljnu cijenu i stalne akcije u Zagrebu vrhunac je tehnologije i dizajna. Digitalne brave za vrata visoke kvalitete uz povoljne cijene i stalne akcije u Zagrebu vrhunac su tehnologije i dizajna.


Kroz nekoliko proteklih nastavaka pokazali smo vam sve vrste prozora i vrata,a sad ćemo se.

Brava za vrata cijena
Pomoću kalkulatora za izračun cijena sastavite vlastiti troškovnik obnove ili. Od primitivnih reza i krakuna do elektroničkih brava bezbroj je sitnih i. CIJENA S POPUSTOM u kunama: 410,55 Kn Cijena. Mogućnost uporabe za lijeva i desna vrata okretanjem jezička. Zaključavanje odnosno otključavanje zasuna brave te 2 ili 4 klina postiže se pomoću cilindra. Naša praksa kaže da su najčešći cilindri za vrata debljine 40-50mm, sa štitnicima.


Obzirom da su svi cilindri reda cijene 40,00 - 60,00 kn "ugrožena vrsta". SERVIS SUPER BRAVA - hitne intervencije, brava, ključ, protuprovalna vrata. Neke od kontrolnih točaka klasičnih ulaznih vrata i preporuke za povećanje razine. Ovisno o cijeni moguće je odabrati cilindar s elementarnom zaštitom, ali i one. Iako se ugradnjom nekog od brojnih modela protuprovalnih brava doprinosi.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.