ponedjeljak, 26. rujna 2016.

Brijanje dolje cure

Brijanje dolje cure Dok se mnoge cure odlučuju za održavanje nekakve frizure. Dakle, dečki ne podnose dlačice tamo dolje, jelda? A uz to izgleda puno vece a i cure vole kad je glatak neko kad je živica.

Brijanje dolje cure
Zašto je curama neugodno kad ih se liže dolje? Cure koliko cesto brijete bikini zonu? Mogu li, smijem li depilirati ili brijati stidne usne, čula sam da to nije nimalo. Neke cure vole prirodan look, neke pak ne žele vidjeti nijednu.


Brijanje dolje cure
Sapun ili krema za brijanje služe kao barijera između britvice i tvoje kože, i na. Iako smo prilično sigurni kako znamo odgovor i bez nekakvih anketa ili istraživanja, zanimljivo je vidjeti u kolikom su nesrazmjeru oni koje vole. KOMIŽA NE BRIJEM VIŠE GORE, NEGO DOLJE! Zapravo, izgledaš potpuno normalno jer većina cura ima obrijane pazuhe. Ja mislim da nema ničeg lošeg u brijanju pazuha, ali tamo dolje i. Tupe britvice mogu uzrokovati ogrebotine, a i ujednačeno brijanje će. Od svoje 19 godine ja se brijem dole i to totalka, skroz znači. Danas je biti tamo dole bez dlaka toliko trendi da su ponekad stidne dlake.


Treba li i muški rod ukloniti dlačice tamo dolje?

Brijanje dolje cure
Sve više njih brije se kako bi zadovoljilo žene u svojim životima i tako bi trebalo i biti. Komentar je sakriven zbog loše ocene. Totalno je ne tacno da je higijenski brijati se dole. Nehigijenski je brijati se dole jer dlacice stite. Uzasno je vidjeti curu kojoj se vide dlake kada podigne ruku,koje jos i uzasno smrde.


Evo nekih uputstava kako da brijanje postane bezbedan i. Brijanje vam je rijetko kada predstavljalo posao koji volite raditi, međutim.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.