utorak, 6. rujna 2016.

Carnet admin e dnevnik

Carnet admin e dnevnik Carnet admin e dnevnik Dnevnik za učenike je web aplikacija koja od drugog polugodišta 2012. Ukoliko će administrator sudjelovati na edukaciji potrebno je zahtjev za. Bitno je napomenuti da ćemo edukacije za administratore e-Dnevnika za nove škole održati tijekom svibnja pa ukoliko administrator želi sudjelovati na edukaciji.

Carnet admin e dnevnik
Zagreb Gimnazija Požega, Požega Medicinska škola Ante Kuzmanića, Zadar Športska gimnazija. Nastavnici i predmeti u školi te kreiranje razreda. Razrednik, ravnatelji i administrator imaju uvid u sve podatke, a prednost je.
Carnet admin e dnevnik
Ovo je neslužbena mobilna aplikacija za e-Dnevnik prilagođena za mobilne i tablet Android uređaje koja pristupa postoječoj web aplikaciji od strane CARnet-a. E-DNEVNIK EDUKACIJA ŠTO JE E-DNEVNIK?


Admin pruža potrebnu podršku kolegama u suradnji sa Carnet-om. Učenici se na stranici "Dnevna doza e-dnevnika" hvale zapisima koje su profesori zapisali o njima. Iako ima dosta duhovitih bilješki, isto tako. Po aktivaciji mTokena prijavite se u produkcijski sustav e-Dnevnika, a nakon 18. Administrator e-Dnevnika može u bilo kojem trenutku obrisati uneseni podatak.

Carnet admin e dnevnik
Satničar – voditelj smjene – administrator e-.


Carnetu, pa mi je objasnjeno da moram osvjeziti podatke, pa onda. Treba reci razrednici da u e dnevnik unese (ona ili skolski administrator) tvoj oib. Marija Cundeković and Anita Duždević like this. Ви бидат креирани кориснички информации за најава во Е-Дневник системот. CARNetu koji ih je uvrstio u njihovu bazu AI i. Zamolio bih za pomoć kao novi admin e-dnevnika.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.