ponedjeljak, 19. rujna 2016.

Cijena abortusa kod privatnika

Cijena abortusa kod privatnika U Merkuru također rade abortus,cijena je 1500 kn sa lokalnom anestezijom. Moj savjet je da ne gubite vrijeme i odmah odite kod privatnika. Cijene takvih zahvata kreću se od 4000 kuna na više, a zahvat traje.

Cijena abortusa kod privatnika
Hrvatska ima stopu od 95 abortusa na 1000 živorođenih, a prosjek EU je. Iako je legalno dopušten, različitim se metodama i načinima nastoji ograničiti pravo žena na siguran i dostupan abortus. Cijena prekida trudnoće u našoj bolnici je 1500 kuna i među najnižima je u Hrvatskoj, pa nam dolaze i žene iz ostalih dijelova države. Cijena abortusa po zagrebačkim bolnicama kreće se između 1.
Cijena abortusa kod privatnika
Privatnici, kojima odlazi određen broj žena želeći sačuvati anonimnost, svoju. Naš cilj je pružiti dovoljno informacija o abortusu prije obavljanja samog zahvata.


Ukoliko imate bilo kakvih pitanja pozivamo Vas da nam se obratite putem. Cijena varira od bolnice do bolnice i iznosi između 860 i 3000 kuna. Troškove abortusa podmirava sama žena, a cijene se kreću oko 1800 kuna. Zanima me gdje mogu napraviti abortus, kolika je cijena, izdaju li privatni ginekolozi uputnice za isti. Kakva su iskustva onih koje su to radile. Takvih pobačaja (abortusa) na splitskoj Ginekologiji je u 2012.


Cijena pobačaja kod privatnika je od dvije i pol do tri tisuće kuna.

Cijena abortusa kod privatnika
Abortus, pregled postova u temi, registrirajte se i prijavite za automatsko praćenje. Prvotni odgovor od Atina koliko ja znam u Vinogradskoj u zg-u rade. Abortus je medicinska procedura kojom se vrši prekid neželjene trudnoće. MOLIM VAS RECI TE MI KOJA JE CENA ZA PREKID TRUDNOCE JA SAM. Cijena legalnog pobačaja kreće se u bolnicama između 1. Isto tako,ne smiju se vrshiti abortusi iznad 3 mjeseca trudnoce (osim u... postoji (valjda) opcija sa anestezijom i bez i cijena je oko 250-300 KM. Koliko dugo žena treba biti trudna da bi se napravio abortus? Kolika je cijena po zagrebačkim bolnicama?


Ako se odlucim na abortus ne znam da li da kazem nekom ili ne? I kao prvo i osnovno, kod privatnika moras da potpises saglasnost za totalnu anesteziju, a to maloletna osoba ne moze.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.