četvrtak, 1. rujna 2016.

Čišćenje kamenca u kadi

Čišćenje kamenca u kadi Akoholni ocat i malo destilirane vode čisti masne kuhinjske ormariće, dok kombinacija limuna i soda bikarbone skida naslage sapunice u. Kamenac u WC školjki i kadi, najlakše ćete ukloniti zagrijanim bijelim. KAKO OČISTITI WC, KUPAONICU I KADU Kamenac u wc školjki i kadi.

Čišćenje kamenca u kadi
Kada je prirodno zelene boje, al je skoro bela od kamenca. Eko čišćenje kupaonice - Naturala. Razrijeđen s vodom u omjeru 1:10 idealan za čišćenje hladnjaka i. I to tako da papirnate maramice umočite u sok od limuna ili ocat, obložite.
Čišćenje kamenca u kadi
Skroz očisti kamenac, masnoću i gljivice, a nimalo ne uništi površinu.


Za jedno temeljito čišcenje neće uništiti kadu. Ja bih htjela da soda i ocat bolje čiste. Za detaljno čišćenje kupatila nisu vam neophodna skupa sredstva. BufretLignendeOversett denne siden6. Lavabo, kadu, zidne pločice, kao i ve-ce šolju čistite pastom pripremljenom. Ajmo koke par savjeta koje je najbolje srdestavo za čišćenje kade i. Savjeti za čišćenje i ostali praktični savjeti za kuću - Stranica.


Čišćenje kamenca u kadi
Sredstvo za čišćenje (skida kamenac). Limunsku kiselinu otopiti u vodi, dodati likvi li otopljeni sapu. Da biste očistili kadu, pospite je samo sa boraksom i. Soda bikarbona deluje, ali opet ne tako dobro (malo bolje u kombinaciji sa sirćetom). Kako skinuti godinu dana star sloj kamenca sa staklene tuš kabine. Za kamenac u kućanstvu možete koristiti limunsku kiselinu (kristalnu). Nervozu razbijam i motiviram se za čišćenje laganim šopingom sredstava.


Hmmm, što bi najbolje bilo za skinuti kamenac s pločica, kade i wc-školjke? Njime možete prati zidove kupatila, pošto je odlično u uništavanju bakterija. Prokuvano alkoholno sirće lako uništava i kamenac u kupatilu. U kupaonici ili kuhinji naslage kamenca na slavinama otopite.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.