četvrtak, 29. rujna 2016.

Fiat panda potrošnja goriva

Fiat panda potrošnja goriva Teško da ćete Pandom biti nezadovoljni, jer Fiat je puno puta dokazao da je majstor za male. Već osnovna Panda je bogato uređena, kvalitetno izrađena i vrlo prostrana. Potrošnja se na testu kretala od 6,5-8 litara.

Fiat panda potrošnja goriva
Na sajtu VozilAlizoV naći ćete specifičnu potrošnju goriva i saznaćete kolika je potrošnja motora Vašeg automobila. Nije previše, ali uz modernizaciju pogonskog stroja potrošnja bi mogla. Fiat je bio pošten sa deklaracijom o potrošnji u gradu, tako da je. Pandom zabilježiti najnižu potrošnju od povoljnih 5.
Fiat panda potrošnja goriva
Poželjeli bismo ipak nešto veći obujam spremnika goriva koji iznosi samo. Ako kupujete MultiJet dizel, pitajte prethodnog vlasnika o potrošnji ulja i goriva.


FIAT je prvu Pandu proizvodio 23 godine, a za to vreme, recimo. Nakon sredjivanja lambde i tih zica, potrosnja ne bi smela da prelazi 6. Najbolje je da odradis dijagnostiku na kompjuteru za FIAT, i tu ce se sve videti. Razloge treba tražiti u čestom stiskanju papučice vožnje. Nema baš veze sa potrošnjom goriva, ali sa potrošnjom para svakako ima. Ako tome pribrojimo podatak o potrošnji goriva, a brojka na putnom računalu. Dobre Strane, Izuzetno zahvalna za odrzavanje, jako mala potrosnja do 4l na.


Fiat panda potrošnja goriva
Smanjite potrošnju goriva i vaše brigeKako bi povećala sigurnost vaših. Koliko sam uspio pratit potrošnja benzina 5,5 l a plina 6,5. Sa jednim tankom plina (35l) prešao 530 km. Panda je iskren auto: voli životnu okolinu, i rado to dokazuje. Zato ona nudi spektar visoko efikasnih motora, koje odlikuje niska potrošnja goriva i poštovanje. Fiat Punto - koliko troši vaš punto. Fiat model Panda je jedinstven, jer je uvijek bio automobil kod kojega je bit diktirala dizajn.


Prosečna potrošnja goriva na testu iznela je 5,2 litara, što je izvrsno. Neka vam sigurnost i potrošnja goriva budu prioritet pri odabiru pneumatika koji.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.