ponedjeljak, 26. rujna 2016.

Golf 3 nece da upali

Golf 3 nece da upali Lifestyle › AutomobiliSpremljeno u privremenu memorijuSlično29. TDI s vremena na vrijeme nece da upali14 tra 2011Golf III - problem s paljenjem - molim pomoć! Golf 3 odbija upaliti12 kol 2014Golf 3 1.

Golf 3 nece da upali
Auto vergla normalno, ali neće da upali. Automobili uopsteno › Kvarovi & savjetiSpremljeno u privremenu memoriju17. Jutros auto normalnu upalilo, otišao stari ne znam gdje uglavnom oko 60 km, nakon. Pa jesi li gledao zbog cega nece da upali,sta nema varnicu,gorivo ,sta.
Golf 3 nece da upali
Naime golf mi tesko pali ujutro i tek nakon nekoliko verglanja upali.


Ne znam ima li veze s tim problemom, ali ako dimi rikno ti je dihtung. Pokušam ga upaliti i iz kojeg desetog puta upalim ali auto radi na leru to jest mući se dok na gas ne reagira, a dimi ko "ĆIRO" usporedio bi to s. Ovo mi je prvi puta u životu da mi auto neće upaliti, a kod mene je već. Jutros ga sasvim normalno upalim mada je bilo -14 dovezem se do mjesta gdje radim jedno 20km i samo sam. E sad, kad sam ga ugasio ispred radnje, i krenuo da upalim on normalno upali radio 2-3 sekunde ugasio se i od tad nije hteo da upali. Imam problem sa prvim paljenjem ujutru. Vergla ali nikako nece da upali,ali posle prvog paljenja pali ko mina. Kada ga palim na gas, upali kao mina, ali ne može sam da drži gas dok je hladan nego moram ja da ga pridržavam oko 3-5 minuta, nakon toga mogu slobodno.


Golf 3 nece da upali
Izgasila sam ga,pa ga nonovno 3,4 puta pokusala upaliti,ali je samo verglao,a gas uopce. Uzrok pojačanog zvuka dobavne pumpe ne mora biti sama pumpa nego. Ujutro kada je hladnije od 20 stepeni teško pali. Kada upali izbaci neku mešavinu crno belog dima, što smatram da. Hitno mi je potrebna bilo kakva STRUCNA pomoc. Dakle u pitanju je passat 3 92 godin 1. PREDSTAVLJAMO VW RACE TOUAREG 3 SPREMAN ZA RALLY DAKAR 2011.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.