petak, 2. rujna 2016.

Hertz rent a car zagreb kontakt

Hertz rent a car zagreb kontakt Rezervacije, vozni park, kontakat, Hertz #1 club i popis poslovnica. Telefon, +385 1 4562 635 - zračna luka. U floti nemaju vozila koja su prilagođena za prijevoz kućnih ljubimaca.

Hertz rent a car zagreb kontakt
Danas je Hertz najveća globalna rent-a-car organizacija i posluje u više od 150 zemalja sa flotom od preko 700 tisuća vozila i 30 milijuna najmova godišnje. Sixt rent a car: velika ponuda za najam vozila na lokacijama kao što su Zagreb, Split, Dubrovnik, Rijeka, Pula i Zadar. Uživajte u vožnji uz Sixt car rental. Kliknite ovdje i doznajte telefon, radno vrijeme i lokaciju na karti.


Hertz rent a car zagreb kontakt
Pogledajte i druge subjekte koji nude. Za putnike; Poslovni korisnici; O nama; Kontakti. KOMPAS HERTZ RENT A CAR društvo s ograničenom odgovornošću - u stečaju. Find the best prices on Hertz car hire in Zagreb and read customer reviews. Pronađite fantastične cijene za najaml klase Hertz u Rijeka, pročitajte mišljenja korisnika - i rezervirajte. Rent a Car Automobili Hertz klase Hrvatska Rijeka.


Poslovni prostori rent a car kuća nalaze se u sektoru "Dolasci" , te glavnom holu. Rent-a-car HertzPleso bb, Velika Gorica, 10000 Zagreb, Hrvatska. List of Car Rental Agencies at Belgrade Nikola Tesla Airport.

Hertz rent a car zagreb kontakt
Branimirova obala 12, HR-23000 Zadar. Rijeka online - službena web stranica Grada Rijeke. Navigating a whole new area on your own schedule was never easier than with a cheap car rental from Zagreb Airport. As soon as you arrive at Zagreb Airport.


Adresa: Trg Dražena Petrovića 3, 10 000 Zagreb. ORYX Rent a car nudi vrhunsku i pouzdanu uslugu najma vozila. Partner Hrvatskog autokluba Hertz Croatia još jednom je dokazao najviši nivo kvalitete usluge i. Hrvatskoj, isto što je uspjelo Hertz Rent-a-Car na svjetskom nivou kao jedinom. Zadar (Zemunik), Split (Kaštela) i Zagreb. Najjeftiniji rent a car u Hrvatskoj smješten na svim većim aerodromima sa novom i modernom flotom vozila po najpristupačnijim najpovoljnijim prihvatljivim.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.