ponedjeljak, 26. rujna 2016.

Hotel crikvenica

Hotel crikvenica POPUSTI: SELCE - Svakodnevno sniženo na dajsve. Noćenje s doručkom u Hotelu Marina u. Crno Jaje; SELCE Jesenski odmor na Kvarneru!

Hotel crikvenica
Posebna i specijalna ponuda za ljetovanje i odmor na moru Hrvatska. Last minute ponuda i first minute ponuda za smjestaj i odmor Hrvatska. Ponuda uključuje: 2 noćenja s polupansionom za dvoje u Pansionu Klek. Dijete do 10 godina gratis, iskoristivo u periodu 3.
Hotel crikvenica
Ovaj hotel smješten je na ulazu u Selce, manje od 200 metara od plaže i centra mjesta. Vsi SKUPINSKI POPUSTI v Osrednji Sloveniji in v celi Sloveniji na ENEM MESTU! Selce, garsonjera, 26,50m 20m2 nalazi se na prvom katu u trokatnici u stambrnoj zgradi.


Apartmani i sobe u privatnom smještaju u Hrvatskoj. Direktni kontakt s vlasnikom, bez provizije. Crno jaje: Najbolje od najboljeg u kategoriji: Putovanja! Putovanja - Proljetno uživanje u Selcu, u hotelu Varaždin, uz 2 ili 3 polupansiona za dvoje i do 42% popusta! Hotelu Selce uz 2 noćenja s bogatim polupansionom za 2 osobe po super cijeni za samo. Posjetite tradicionalno maškarano druženje u.

Hotel crikvenica
HOTEL MARINA CRIKVENICA - VALENTINOVO, Selce - Crikvenica, Hrvatska. Hotel Omorika se nalazi na gradskoj plaži Crikvenica, te je od centra grada udaljen svega 2 km. Poznat je po bujnom mediteranskom raslinju što ga okružuje.


Na prometnom mjestu i sa dobrim pristupom i kamionima prodaje se hala sa prodajnim prostorom i izlož. Provedite ljetovanje uz more i sunce. Pregledajte preko 60 apartmana na otoku Krku! Otok Krk, jedna od TOP 10 destinacija na Jadranskom moru, ponajviše zbog povezanosti mostom sa kopnom. Riblji meni i tradicionalna procesija u Primoštenu na Veliki petak; Bojanje jaja i prezentacija uskršnjih običaja; Uskršnji doručak; Dalmatinska večer. AKCIJA: APARTMANI CINDRIĆ, Selce, Hrvatska - 990 HRK - 5x noćenje u apartmanu za 2 osobe, Piće dobrodošlice - uštedi maksimalno uz dajsve.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.