utorak, 13. rujna 2016.

Igre farma životinja

Igre farma životinja Vodite svoju farmu i održavajte životinje sretnima kako biste bili najbolji farmer! Naši veliki bljesak farma igre simulacija će vam pružiti sve što želite - i više. BufretLignendeOversett denne sidenFarma igre testirat će vaše snalaženje na farmi. U ovim igrama očekuju vas različite domaće životinje kao što su krave, kokoške, ovce i mnoge druge životinje. Nakon što zaradiš na sadnicama, pokupuj i domaće životinje i pobrini se da farma funkcionira. Pre izgradnje u stvarnome svetu, proveri kako.


Besplatne igre sa životinjama na igre 123 igrice predstavlja igru Farma. Igraj se farmera u Larinoj igraoni za djecu. Igrice u kojima imate zadatak voditi farmu svaki dan. Brinite se za domaće životinje i pokušajte osigurati što više hrane. Mi smo za vas pripremili bogati izbor. Najbolje igrice farme na inernetu besplatno.


Možete pronaći igrice u koijma uzgajte domaće zivotinje. Zaigraj Farme Igre, pokaži nam kako se snalaziš u igrama kao farmer, kako češ održavat farmu i voditi posao. Ako tražiš farma igre na pravom si mjestu. Igrači ne traže uvijek science fiction igre. Igre farme i ostale simulacije su naravno besplatne. Iskusni farmer preuzimaju odgovornost za farmu, polja i životinje. My Free Farm poziva sve nove igrače da naprave vlastitu farmu. Za sve ljubitelje farma igrica, uredite i vodite brigu o virtualnoj farmi, hranite životinje, sakupljajte novčiće i tako izgradite najbolju farmu.


Bolnica na farmi brine se o životinjama koje su bolesne ili povrijeđene. Upravljajte doktorima i bolnicom i prepustite se ljubavi životinja. Kul igra,najlepsa je,fantazija,obozavam je. Može potrajati dok vam mlade životinje i biljke ne narastu, Kliknite na njihov. Igra Farma životinja pripada kategoriji Igre Quests. A ima oznake Nađi stavke, Potražite stavke, Traži za stavke. Online igre Online igre Oznake. Nađi podudaranje parova pločica s prikazom ljubimce klikom na njih u Farma igre Mouse životinja memorije.


Testirajte svoju memoriju u šest. Poljoprivrednici igre gdje morate da obrađuje zemlju, zasaditi biljke i skupljati hranu. Pucanje igra sa robota poljoprivrednik.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.