petak, 30. rujna 2016.

Instrument tabla golf 4

Instrument tabla golf 4 Poznavanje simbola i sugurnosnih lampica na instrument tabli je najlakši put da. Home Verzije Golfa Golf 1 Golf 2 Golf 3 Golf 4 Golf 5 Golf 6 Golf 7 Golfopedia VW Zanimljivosti Aktuelno VW na WRC reliju. Današnji automobili više liče na futuristička prevozna sredstva koja su bila produkt. INSTRUMENT TABLA GOLF 4, Vareš, 100 KM, INSTRUMENT TABLA GOLF 4 TDI 2001. Kupio sam pre mesec dana vw golf 4 1. AKL u saobracajnoj 1998 god, a po broju. Tebi nevalja instrument tabla,trebao bi nju zameniti.

Instrument tabla golf 4
Golf IV SE instrument cluster + CAN-BUS adapter. Pozz raja, danas mi je dolazio golf 4, instrument tabla nista ne pokazuje, ni kilometre ni vrijeme, kada da kontakt nijedna se lampica nepali.


Pozzz, stavljao sam na instrumentalku onu gumu koja ne klize i mobitel stavljao na nju bilo na suncu nekako prije 2 mjeseca i na tom dijelu se. Zanima me dal netko zna tko se u Zagrebu bavi. Kako se rastavlja instrument tabla, tj. Eto, pitanje, kolega ima golfa 4 sdi i dogadja se da kad da kontakt. Prodajem instrument tablu za golf 4 tdiMoze neka zamena deo je ispravan i testiranKm sat kilometar sat tabla instrument. VAG-Dash-COM je sofisticiran program za dijagnostiku instrument table sa dodatnim funkcijama. Golf 4 1998 do 2000 VDO i Motometer; Golf 4 2000 – 2004 ( ! ).

Instrument tabla golf 4
Instrument tabla golf 4 bez ostecrnja extra stanje.


VW Golf 4 je morao da ispravi sve greške svog prethodnika i da. Plazma elektronska pozadina instrument table za. Može li neko preporučiti dobrog majstora ili servis u Sarajevu koji mi može pregledati instrument tablu na Golf 4, pokvaren mi je displej na. Naime ,ocistio bih (osobno) egr ventil,na golf 4 , 1. Trebam pomoć oko zamjene instrument sata na golfu 4 pa ako bi mi netko. Nazad nebi stvljao istu tablu nego drugu BC-om znači ona sa. Kada je vazdušni jastuk suvozača aktivan, i kada se ključ nađe u MAR položaju, signalna lampica se aktivira i svetli konstantno 4 sekunde, naredne 4 zasvetli a. Motor je u dobrom stanju, presao je 226000km auto je januar 2000 i nije euro 3 tako da nije mogao da se carini za vise.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.