utorak, 13. rujna 2016.

Kako maknuti žutilo sa kose

Kako maknuti žutilo sa kose Kako se žuta primjesa pojavi u plavoj kosi i kako se uklanja? Donosimo vam odgovore na ta pitanja. Upravo ste završili s bojanjem kose, samo kako biste, pogledavši se u ogledalo, shvatili da „ono" na vašoj kosi uopće ne liči na boju prikazanu.

Kako maknuti žutilo sa kose
To je to "žutilo" u kosi pramenovi boje kore banane. Daljnjim blajhanjem se izvači žuti pigment. Kad se i on odstrani kosa ostaje bez pigmenta tj. Kako da ubijete žutilo na vašoj plavoj kosi?
Kako maknuti žutilo sa kose
Spremljeno u privremenu memorijuSličnoPrevedi ovu stranicu5.


Koristite farbu i hidrogen istog proizvođača: Jedino ćete tako postići željenu nijansu. Ukoliko farbu razmutite drugim hidrogenom ili većom. Još uvijek imam žuti pigment u kosi, a željela bi da mi boja više vuče na bijelo. Ujednačenu boju plave kose teško je postići. Većini plavuša glavobolje zadaje tamnija i žućkasta nijansa korijena koja se razlikuje od ostatka. Forum - Zdravlje i savjeti - Kako odstraniti crvene pigmente iz kose - Forum. Vaša nova boja kose je već počela da bledi i želite da je što pre isperete?


Proces možete ubrzati i ukloniti neželjenu boju kose sa par trikova.

Kako maknuti žutilo sa kose
Proizvod intenzivno hrani vašu kosu kako bi se pojačao sjaj kose. Odsjaj farbe je ključan kada farbate kosu u plavo, od njega zavisi da li će. Razmišljajući o tome kako možete ukloniti žutilo kose, potrebno je za početak pokušati utvrditi razlog svoje vlasi tako reagirala na boje. Za ručno ukloniti žutilo kose brzo i učinkovito iskoristiti naše savjete nije. Kada se tekućina počne ključati, maknuti s vatre i uliti za 5 sati.


Plava boja treba da posvetli kosu i da je tonira. Beautymark: Tretman za skidanje (uklanjanje) neželjene farbe sa kose na bazi vitamina C je alternativna metoda. S obzirom da se prelaskom na novu boju njega moje kose u potpunosti. Da li se takvi prelivi mogu koristiti i za tamniju kosu, i koje boje se obicno. Svrha preliva u principu jeste da neutralise zutilo,zato se koristi. Oče to maknut tu tamno smeđu-boju kose?


Frizerka mi je rekla da imam crveni pigment i da ne mogu nikako da se rijesim zutila.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.