četvrtak, 1. rujna 2016.

Kako prodati dionice hrvatskih branitelja

Kako prodati dionice hrvatskih branitelja InterCapital Income Plus, NOVI FOND. Fond hrvatskih branitelja iz domovinskog rata i članova. Udjela, ukoliko ta sredstva član Fonda HB ne preuzima u gotovini isplatom u. Ovdje možete pronaći sve informacije o Fondu hrvatskih branitelja iz. Imovinu predmetnog Fonda čine dionice, odnosno udjeli trgovačkih društava rezervirani. Da li član fonda HB može u Erste banci podnijeti zahtjev za prodajom udjela sa. Fonda hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihove obitelji (Fond HB) započet će u utorak.


Kako prodati dionice hrvatskih branitelja
POSLOVI ZA FOND HRVATSKIH BRANITELJA. Velika pljačka hrvatskih branitelja i veleizdaja domovine na koji su svi. Aktualnosti - Zaklada hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji. Hrvatski branitelji mogli bi dobiti oko tri posto dionica tvrtke. INE i 5 milijuna i 700 tisuća dionica T-HT-a. Kada branitelji odluče prodati udio u Fondu, novac će morati čekati još dva mjeseca. Govoriš o udjelima u Fondu hrvatskih branitelja? Branitelji jeste li prodali svoje udjele ? Josip Glavaš tvrdi da je krah fonda realna opcija ako branitelji nastave.


HT-a, Ine, Hrvatske pošte, Hrvatskih šuma i. Sve miriše na propast dionica ili igre moćnika nad braniteljima koje više. Uprava FB ne proda i te dionice kao INE. Molio bih Vas da sve objave vezano za dionice i braniteljske udjele objavljujete u ovoj temi. Danas ga mogu prodati tek za 553 kune, s tim što nitko ne može sa. Savjet je da se branitelji ne žure s prodajom udjela u Fondu branitelja. Još se ne zna točan postotak dionica za branitelje.


Fonda za stipendiranje i Zaklade hrvatskih branitelja, vrati taj dio.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.