utorak, 13. rujna 2016.

Komedogeni sastojci popis

Komedogeni sastojci popis Vjerojatno ste čuli za komedogene – sastojke koji začepljuju pore i potiču stvaranje komedona. Ti štetni sastojci prisutni su čak i u proizvodima koji su namijenjeni tretiranju akni, te mogu uvelike smanjiti. Popis partnera potražite ovdje.

Komedogeni sastojci popis
Komedogeni sastojci začepljuju pore i uzrokuju akne. Na popisu sastojaka izbjegavajte: isopropyl palmitate, isopropyl isothermal, putty. Sastojci su uvijek navedeni proporcionalno najvećoj koncetraciji na vrhu popisa. Stoga, ako Vam se ne sviđa popis u gornjoj polovici popisa, proizvod bolje ne kupovat.


Komedogeni sastojci popis
Koriste se sirovi i sastojci koji nisu kemijski tretirani kako bi pomogli. Pripremila sam popis 5 (skupina) sastojaka koje maksimalno. Dimethiconea, mogu biti potencijalno komedogeni. Može mi netko na pp poslati listu komedogenih sastojaka u kozmetici? Sve o kremama za lice - Stranica 21229. Sve što ste željeli znati, a niste se usudili pitati #2 - Stranica. Top 7 štetnih sastojaka u kozmetici - Zdrava krava - 24satazdravakrava. Koji sastojci u kozmetici mogu ugroziti tvoje zdravlje i izazvati alergije na koži, te zašto je bolje koristiti prirodne alternative poput biljnih.


Da li čitate deklaracije na kozmetici?

Komedogeni sastojci popis
Znate li šta je od sastojaka opasno i šta treba izbegavati u kozmetičkim preparatima? Prije svega, treba naučiti čitati popis sastojaka na kutijama. Dobri sastojci su biljni glicerol, jojobino ulje i prirodna esencijalna ulja. Najbolji ne komedogeni preparati po našem izboru. Nisam znala da su i ti sastojci komedogeni, iako imam poduži spisak. Dakle, ima dosta sastojaka koji su ok i ne izazivaju iritaciju, ali mogu dovesti. Nema mi gore stvari od komedogene spf kreme – zaštiti vas od sunca, ali što vrijedi kad vam u isto vrijeme.


A evo i popis sastojaka s kutije:.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.