četvrtak, 8. rujna 2016.

Luna rossa vlasnik

Luna rossa vlasnik Preradovićeva 12, 10000 Zagreba Vlasnik: Luna rossa d. Restoran je trenutno zatvoren jer je vlasnik uhićen zbog optužbi za. Ukoliko se dogodi da se u smještajnoj jedinici nalazi broj osoba koji ne odgovara broju osoba na vaučeru, vlasnik smještajne jedinice nije obavezan prihvatiti.

Luna rossa vlasnik
Kliknite ovdje i doznajte telefon, radno vrijeme i lokaciju na karti. Pogledajte i druge subjekte koji nude slične. Ova kuća za odmor u Ližnjanu nudi udoban smještaj u prizemlju, s dvije spavaće sobe, kuhinjom, kupaonicom i privatnim parkingom. AFFUSO je uhićen u sklopu velike međunarodne istrage u kojoj je razotkrivena moćna kriminalna organizacija.


Luna rossa vlasnik
UGOSTITELJSKI OBRT MAGIC, VLASNIK NIKICA VRNOGA, METKOVIĆ, KNEZA DOMAGOJA B. Poslodavac: GRAĐEVINSKI OBRT DOMUS, vlasnik Andrej Krijan, Slavonski Brod. Matija u Rudešu u kojem je Matija Nikolić, pokretač i vlasnik lanca restorana. Izbjegavati dok se vlasnik ne nauči želi li posluživati jela i biti konobar ili vlasnik koji krati vrijeme na terasi i ispija pića s prijateljima - zajedno ne ide! Vlasnik Prade i šef talijanskog izazivača za 34. Team u koji je vlasnik Larry Ellison uložio oko 270 milijuna dolara. Apartmani Thermenblick uređeni po ukusu vlasnika u blizini staze! Luna Rossa, u samom središtu Zagreba.


Djelatnosti restorana i ostalih objekata za pripremu i usluživanje hrane.

Luna rossa vlasnik
Ključna osoba: Mladen Jurković, vlasnik. S veljačom je počela nova priča vlasnika bivšeg “The Office”-a, Jane i Slobodana. Cooijmans, Vlasnik: Budiman Jongkie 5; CAC, BOB. Otac: Performance Hermes, Majka: Fildale Avanti Stella Rossa Odgajivač: Kennel. LUNA ROSSA- Munida 31a - Medulin - tel.


Ugostiteljski obrt,CAFFE BAR CHARLIE,vlasnik Anto Jelić,Slavonski Brod,Matije.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.