petak, 9. rujna 2016.

Merkur ginekologija naručivanje

Merkur ginekologija naručivanje Klinička bolnica Merkur, University Hospital Merkur. Sve potrebne informacije vezane za naručivanje pacijenata u bolnicu bilo osobno, telefaxom ili e-mailom. Spremljeno u privremenu memorijuCentralno naručivanje pacijenata Kliničke bolnice Merkur.

Merkur ginekologija naručivanje
Predstojnik Klinike za ženske bolesti i porode. Online narudžba centralne jedinice za naručivanje pacijenata u Kliničku. Kontakt informacije o Kliničkoj bolnici.


Da li se za pregled u trudničkoj ambulanti na Merkuru treba najaviti.

Merkur ginekologija naručivanje
Za trudničku ambulantu se ne naručuje, već se dođe bilo koji dan s uputnicom. Prikaži: Doktore s najmanje 10 ocjena. Sve doktore, Doktore s najmanje 10 ocjena. Evo ja sam rodila na Merkuru, prva trudnoca, prvi porod. Ja sam rodila dvaput u Zajcevoj (Merkur).


Jedina zamjerka je kaj su im sobe na zapadu, a kad. Hitna ginekološka ambulanta radno vrijeme: ponedjeljak-nedjelja od 00. Komentar: Službi za centralno naručivanje. Sve ambulante i dijagnostika naručuju se na Klinici za ginekologiju.

Merkur ginekologija naručivanje
Naručivanje je moguće obaviti osobno od 7-9 i 12-15, uz povijest bolesti. Forum - Trudnoća: RE: rodilište Merkur : Rodilište. Koja je točno procedura, koliko prije ide to naručivanje? Roki u ambulanti pa odi na pregled kod njega,mislim da naručuju samo.


Umjesto na Rebro, Miju su dovezli u KB Merkur. Ispravak Zato lijecnika u pojedinim specijalnostima kao sto je ginekologija, kirurske struke. Predbilježiti se možete preko centralne jedinice za naručivanje pacijenata KB Merkur. Ginekologija,Ginekološke ordinacije, Ginekološki pregled,Ginekolog.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.