srijeda, 28. rujna 2016.

Moj posao split ponuda

Moj posao split ponuda Poljoprivreda (20); Pravo (3); Prodaja (maloprodaja - veleprodaja) (254). Administrativni asistent traži posao u struci u Splitu. Ako jos ponuda stoji zainteresiran sam. Besplatni oglasi Split - Posao - Ponuda i potražnja poslova, zapošljavanje. Prije 1 dana - Oglasi i natječaji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Područne službe Split (Bihaćka 2c). Za sva radna mjesta ravnopravno se mogu natjecati. Rezultati se odnose na sve županije.


Moj posao split ponuda
Direktori dijelova ugostiteljskih i hotelijerskih društava 1. Marljivi ste, srdačni i želite raditi u najboljoj slastičarnici u Splitu? Opis: Sezonski posao - Rad sa gostima za pultom - Rad za doručkom u. Natječaji za posao: Splitsko-dalmatinska županija. Stalni radni odnos, Rad na određeno vrijeme, Honorarni posao, Studentski posao; Rok prijave: 14. Pronađi posao u oglasima za zapošljavanje. Ponuda aktivnih natječaja za zapošljavanje u Hrvatskoj. Mjesto rada: SPLIT, SPLITSKO-DALMATINSKA Poslodavac: PANEM ET LIBA d. Kategorija: Trgovačka i srodna zanimanja.
Moj posao split ponuda
Pretražuje aktualne oglase na cijelom Internetu. Udobno pretraživanje poslova u Split.


Split, više djevojaka - studentica za posao hostesa na prezentacijama. Jooble – sve ponude poslova na jednom mjestu. No, umjesto da dobije posao, dobila je nemoralnu ponudu koja. Poziv za dostavu ponuda za uslugu tehničke i tjelesne zaštite na javnim. Odabrali ste grad Split i kategoriju Posao. Niže navedeni oglasi su zadnje predani.


Filtriraj oglase Pronađenih oglasa: 438. Split 3, Dobrilina, prodaje se trosoban sunčani stan, 90M2, pogled na more 0997225491. Suradnici bi radili na realizaciji kredita. Tražim građevinsku parcelu za gradnju obiteljske kuće u Splitu.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.