petak, 30. rujna 2016.

Najopasniji zatvori na svijetu

Najopasniji zatvori na svijetu Mnogi zatvori imaju dugu i brutalnu povijest, ali ovi spadaju među najgore i zvjerstva u njima je teško zamisliti i. Pakao: Ovo su najgori zatvori na svijetu. Zatvor za najopasniju bandu – ni čuvari se ne usude ući unutra.

Najopasniji zatvori na svijetu
ADX je zatvor u kojem završavaju najgori kriminalci, kojima dođe da se. Njima je strogo ograničena sva komunikacija s vanjskim svijetom. Najgori zatvor na svijetu: "Otac je gledao kako me siluju". ADX ("Administrative Maximum Unit") zatvor je u Florenceu u Koloradu, koji.
Najopasniji zatvori na svijetu
Prema riječima LA Timesa, ovaj je zatvor pakao na zemlji. International ustvrdio je kako je ovo najgori zatvor na svijetu dizajniran tako da u. Ljudi koji pocine uzasne zlocine, zasluzuju dug boravak u zatvoru.


Stručnjaci za paranormalno slažu se da se najgori zatvori nalaze u SAD-u. Verovatno ne postoji zatvor na svetu koji je bezbedan, ali su defitivno neki mnogo opasniji od drugih. Stravični logor 22 u Severnoj Koreji sada. Vlasti Salvadora preselile su zatvorenike koji pripadaju dvema najozloglašenijim bandama u isti zatvor. To su uradili kako bi ih sprečili da.

Najopasniji zatvori na svijetu
Ovo je najopasniji zatvor na svetu: Ovde ni čuvari ne smeju da uđu! Zatvorenici zatvor vode poput malog grada – imaju svoju pekaru.


Adam Hinton fotografirao je najopasnija mjesta na svijetu, ali jedno od najgorih jeste Salvador gdje ga je MS-13 banda rado ugostila u svojoj. Fotograf je ušao u najozloglašeniji zatvor na svijetu, u koji se čak i čuvari boje. El Salvador i Hondouras postali najopasnija mjesta na svijetu. Poznat kolokvijalno kao ADX ili “Alcatraz od Stjenjaka”, to je zatvor. Zatvor “Esperanca” u Salvadoru, čije ime na španskom doslovno znači “Nada”, jedna je od kaznenih institucija sa najgorim uslovima na svijetu. U njemu su smešteni najopasniji zatvorenici u Americi i veruje se da je to najsigurniji zatvor na svetu. Napravljen je nakon što su ubijena dva.


Pogledajte kako izgleda život u najopasnijem zatvoru na svijetu:. AMERIČKA vojska dopustila je novinaru i fotografu da uđu u zatvor i zabilježe svakodnevni život zatvorenika među kojima se nalaze. Zatvor predstavlja ustaljenu metodu kojom društvo kažnjava prekršitelje zakona. I dok je teorija o zatočeništvu slična u svim dijelovima svijeta.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.