srijeda, 28. rujna 2016.

Nikola tesla jednako se ponosim

Nikola tesla jednako se ponosim Pisana ostavština Nikole Tesle, 70-100 tisuća stranica dokumenta, iznimno. Ponosim se jednako i svojom srpskom majkom i. Urna mu se čuva u Muzeju Nikole Tesle u Beogradu.

Nikola tesla jednako se ponosim
Nikola Tesla je rođen u Hrvatskoj, naravno ne današnjoj nego krunskoj zemlji. Djed Nikole Tesle, otac njegova oca Milutina, također se zvao Nikola i. Srbi obilježili godišnjicu jedinog posjeta Nikole Tesle Srbiji. Spremljeno u privremenu memorijuSutra, 7.
Nikola tesla jednako se ponosim
Nikole Tesle, jednog od najvećih inovatora u istoriji nauke, a Teslinim imenom nazvana je merna… nadlanu. Tesla zahvaljuje na čestitci ističući da se jednako ponosi svojim srpskim rodom i hrvatskom domovinom. Hvala na mnogo cienjenoj cestitki i pocasti jednako se ponosim moga.


Jednako se ponosim moga srbskog roda i moje hrvatske domovine. Stav Sabora SPC da urna Nikole Tesle treba da bude položena u Hramu. CIENJENOJ CESTITKI I POCASTI JEDNAKO SE PONOSIM MOGA. Tesla nije srbin ni amerikanac,Tesla je Hrvat rođen u Hrvatskoj! Nakon završetka gimnazije Nikola se dvije godine nije školovao. Hrvatske«, Tesla je među ostalim odgovorio »jednako se ponosim.

Nikola tesla jednako se ponosim
NIKOLA TESLA: Najlepši citati našeg genija o čoveku i svetu, koji pokreću na.


Predsednik Srbije Tomislav Nikolić otkrio spomenik Nikoli Tesli na Long Ajlendu. Spomenik, koji je delo akademika Nikole Koke Jankovića. Zanimaju me vasi pogledi na Nikolu te na njegove izume, patente. Hrvatska se mora brendirati kao domovina Nikole Tesle kako bi u svijetu. Tesla čak i da nije rekao čuveno rečenicu jednako se ponosim svojim. Tesla jednako ponosio svojim srpskim porijeklom i hrvatskom.


O životu legendarnog znanstvenika i danas se. S obzirom na to da se ja, kao potomak Nikole Tesle, cijeli život osobno.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.