četvrtak, 1. rujna 2016.

Omjer ulja i benzina

Omjer ulja i benzina Budem radio jaci omjer sa 1,5 dcl ulja i 5 lit goriva, od viska (u ovom slucaju). Omjer ulja za dvotaktne motore Nautika. Ostalo su bili razni dućani i benzinske i svi slabo opremljeni.

Omjer ulja i benzina
Blog - 5 savjeta kako napraviti pravilnu mješavinu za dvotaktne motore. Poznavanje pravilnog načina kako miješati ulje i gorivo je prvi korak u održavanju vašeg stroja ispravnim na duge. Zatvorite spremnik i snažno ga protresite da bi osigurali pravilno miješanje ulja i goriva.


Naime piše mi nekom motoru da treba bit mješavina benzina i ulja 1:25.

Omjer ulja i benzina
Konačno: U 1l goriva ide 40ml ulja za mješavinu = 4% mješavina = mjerni. T mašina će ti pisati omjer ulja i goriva. T ulje25 objava22 lis 2006Dodavanje 2T ulja u gorivo za 4T motore? Uvijek radi¹ mje¹avinu u omjeru koji pi¹e na ULJU, a NE NA MOTORU! Spremljeno u privremenu memorijuSličnoPrevedi ovu stranicuUPOZORENJE!


Ako nije njihovo ulje onda mi je lik u trgovini rekao da ide 4%. U uputama se navodi da benzin i ulje treba mješati u omjeru 40:1 i to sa uljima specifikacije API TC ili JASO FD ili ISO-L-EGD. Kod ulijevanja goriva u spremnik, motor pile mora biti isključen kako bi se spriječio. Mješavina benzina i ulja se slaže u omjeru koji propisuje.

Omjer ulja i benzina
Stranica 11- Ulja za mješavinu , dvotaktna ulja Pogonska goriva i. Ne ulazim i ne dajem savjete za omjere mješavine , samo za sebe. Reci ti meni koji omjer da napravim za mjesavinu.


Nemoj sama praviti omjer ulja i goriva, - to ti sve naprave na benzinskoj, samo im kaži da. Cetiri posto od 4 litre je 160 ml ulja ili 40 ml. Kaze da je puno bolje od Valvoline za vanbrodske motore u omjeru. Jel moze tu dvotaktol u omjeru kako pisr na penti (neznan sad jeli 1 ili 2%) ili ima neko posebno? Pretpostavljam da se na taj način motor malo zaguši jer omjer nije. STIHL" dvotaktola ide na 5 L benzina to zna svaka budala ali mi nije.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.