petak, 16. rujna 2016.

Opel astra h iskustva

Opel astra h iskustva Zanimaju me vasa iskustva i misljenja o Opelu opcenito i o ovom automobilu. Gospodine Todoroviću koje su mane Astre H? Spremljeno u privremenu memorijuSličnoPrevedi ovu stranicu1.

Opel astra h iskustva
Moj odgovor zavisi od vaših zahteva, iskustva, i načina vaše vožnje. Dužine od 4,95 metara i njezina kvaliteta i pouzdana. W, za vise podataka o opremi i ceni. Interesuju me malo iskustva za H Astru 1,7 cdti, posto planiram sledeci mesec da odem u goste u Austiju, pa ako naletim na nesto ok da.
Opel astra h iskustva
Moje dosadasnje iskustvo sa opel Astrom je da ipak nije tako jeftina za. Ja vozim astru H i naravno sve je dobro jer je nova kupljena ali isto.


Astra H redizajn Lip prednjeg branika. Recimo perfektno ocuvan sa Edition opremom, 6 brzina, 1. Planiram na prolece, a mozda i ranije da pazarim Astru H, 2008 ili mladju, pa imam. Kolega mi je rekao da se od 2005 ili tako neke godine, zaboravih, Opel na. Ukazuje mi se prilika da u dogledno vreme kupim navedeni automobil. Požto nisam fan opela ne znam ništa o konkretnom motoru, kako se pokazao, da li ima. CDTi 2006 godiste, presla je 70k km, ali pre 4-5 meseci dogodio mi se neocekivani kvar.


Opel astra h iskustva
Naime auto je najnormalnije radio, imao. Dakle do sada nisam imao Opela ali cu uskoro, boze zdravlja, postati vlasnik jednog. Prva generacija Opel Astre, nasljednica izuzetno uspješnog Kadetta, silazak s proizvodnih traka, doživjela je 1991. Razmisljam o kupovini nove astre opc pa me interesira da li ima netko kakve informacije o autu? Po netu nema bash pretjerano informacija a. Pitanje: Poštovani gospodine Todoroviću, kupujem par godina star auto. Koji su sve problemi vašeg automobila i kako ih riješiti?


PROBLEM - Kontrolna lampica ABS svijetli.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.