srijeda, 7. rujna 2016.

Oporavak nakon abortusa

Oporavak nakon abortusa NAMJERNI PREKID TRUDNOĆE - Hirurški i Medikamentozni abortus. Nakon toga premjestimo Vas u sobu za oporavak, postavimo Vas u udoban položaj. Mene zanima kako izgleda "normalan" oporavak posle abortusa.

Oporavak nakon abortusa
Imam 20 god i morala sam to da uradim,nisam. Oporavak nakon abortusa može potrajati dugo vremena kako fizički, tako i psihički. Fizički oporavak nakon pobačaja. Dilatacija i kiretaža maternice- postupak, alternativa i oporavak.


Oporavak nakon abortusa
BufretLignendeOversett denne siden Vurdering: 4,4 - ‎14 stemmer4. Većina žena će se od postupka oporaviti već sljedeći dan. Obično se na dan zahvata preporučuje odmor, a sljedeći. U daljem tekstu vam donosimo savete kako. Poštovani, zanima me koliko traje oporavak nakon abortusa te me. Simptomi posle abortusa, oporavak posle abortusa.


Ovaj poslijednji put oporavak je bio malo teži i osjećala sam neugodnu bol, probadanje, težinu sve do prve menstruacije. Docent dr Goran Barišić: Mali rez brži oporavak. Seks ne treba upraznjavati sest nedelja posle abortusa.

Oporavak nakon abortusa
Lepo sto se interesujes ovde za. Krvarenje posle abortusa14 innlegg24. Sexualni odnos posle abortusa15 innlegg12.


Prekid trudnoce-Abortus - Medica Centarmedicacentar. Sto je trudnoca starija mogucnost komplikacija koje se mogu javiti nakon abortusa je veca. Nije bilo naročito teško odlučiti se za abortus, ali nakon reakcija onih kojima sam rekla svoju nameru, počela sam da se pitam da li nešto nije u redu sa mnom. Kod mene je proslo skoro dva meseca od kiretaze i vec par dana tek poneka kap krvi i to kad se obrisem. Kada je tijelo, a kada psiha ponovno spremna za spolnost nakon pobačaja. Psihičko stanje nakon abortusa. Procenat rizika i mogućih komplikacija kod abortusa u prvom tromesečju je vrlo mali.


Vi se strogo treba pridržavati brzinu oporavka, što je propisano od strane liječnika, odnosno uzeti.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.