srijeda, 28. rujna 2016.

Pehd cijevi za kanalizaciju

Pehd cijevi za kanalizaciju Vargokor rebrasta kanalizacijska cijev izrađena je od polietilena (PE), s rebrastom vanjskom i glatkom unutarnjom površinom cijevi. Međunarodni proizvođač plastičnih cijevi i cijevnih sustava za distribuciju vode, plina, vanjsku. Kada govorimo o transportu kanalizacijske vode, siguran i čvrst cijevni sustav.

Pehd cijevi za kanalizaciju
HDPE PE 80 cijevi za industrijske cjevovode. PEHD PE 80 cijevi za uličnu kanalizaciju. Opis za ovaj rezultat nije dostupan zbog datoteke robots.


Otporne na visoke temperature i agresivne medije.

Pehd cijevi za kanalizaciju
Proizvedene od PE-HD, robusnog materijala za cjevovode, kanalizacijske cijevi Geberit PE-HD prikladne su. Heplast-pipe PE cijevi za plin i vodu potvrđeni su DVGW certifikatima. PE NETLAČNI SUSTAVI, kanalizacija, industrija. Rebraste kanalizacijske , korugirane cijevi od polietilena (PE), sa profiliranim stjenkama i glatkom unutrašnjom površinom cijevi potpuno zadovoljavaju. Test na abraziju za PE rebrastu cijev promjera DN 230. PEHD polietilena za zaštitu energetskih i telekomunikacijskih kabela, cijevi i spojnice od polipropilena (PP) za kućnu kanalizaciju te cijevi i spojnice od.


Prodaja PEHD-PP-PVC alkaten cijevi je djelatnost usko povezana uz našu. PEHD alkaten cijevi za kanalizaciju te polaganje telekomunikacijskih kabela. TLAČNE CIJEVI ZA PITKU VODU I KOROZIVNE MEDIJE, KANALIZACIJSKE CIJEVI - DIN 8074, EN12201, ISO.

Pehd cijevi za kanalizaciju
Cijevi za kanalizacijske i oborinske vode. Cijena sa popustom za web shop: 2,18 kn. Saznajte pomoću pojma "PEHD korugirane cijevi" gdje i kako doći do.


PEHD cijevi Pronađeno je 26 proizvoda. Ispitivanje otpornosti na tlak polivinilkloridne kanalizacijske cijevi. Polietilenske cijevi (PE) su izrađene od polietilena visoke gustoće, a koriste se za : ➢uvlačenje u postojeću kabelsku kanalizaciju. CIJEV PEHD VARGON 1" 10 bara - 1,15KM. CJEVOVOD OD POLIETILENSKIH (PE) CIJEVI. Lijevano-željezne cijevi - kanalizacija.


PVC, PP i PE kontrolna okna HRN EN 13476-3:2009.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.