nedjelja, 11. rujna 2016.

Pivnice u pragu

Pivnice u pragu Moja kuća je tiha krčmica, moja sreća je čaša puna. Najambicioznija gostionica u Pragu," kaže prevoditelj i publicist. Pivo i Prag su dve nerazdvojne stvari, te je mnogima prva asocijacija na Prag češko pivo i najbolje pivnice u Pragu.

Pivnice u pragu
Dobro pivo govori zajedničkim jezikom koji. Prag ima veliki broj starih pivnica u kojima posjetitelji mogu probati tradicionalna češka piva. Najpoznatiji je U Zlatého tygra, nedaleko od Starogradskog trga. Pročitajte koji su klubovi, pubovi i pivnice najpopularniji.


Pivnice u pragu
Kao i mnoga putovanja, tako je i moje putovanje u Prag započelo. Pivnice Štupartska uređena je u pomalo secesijskom stilu, a porcije su. U četvrtak smo prespavale u Beču i u petak smo stigle u Prag. Pragu stvarno odlične i da u svakoj. U toj pivnici je nekolicina hrvatskih studenata nakon. Pivnica i restorana je mnogo, samo je na vama gde želite da sednete.


Prag u 48sati: Gdje jesti (i piti) u Pragu. Naša preporuka je pivnica Zli časy u kojoj ćete naći velik izbor vrhunskog piva, pa je najbolji savjet. Iz Zagreba sam u Prag išla preko turističke agencije i to s bakom i grupom.

Pivnice u pragu
Zgrada u kojoj se nalazi pivnica je bila tvornica za proizvodnju piva iu kojoj se nalazio mali pub. Posebno ako se u obzir uzme da mi je primarni cilj u Češkoj bilo pivo. Posjetili smo dosta pivnica u Pragu, ali ovdje je bilo zaista svega. Obični ljudi koji poslije posla a prije odlaska doma(tam ih čekaju žena i djeca )navrate. Osim navedenih piva postoje još brojne poznate vrste koje možete naći apsolutno svugdje u Pragu, od barova i pivnica, pa sve do kafića i restorana, a da ne.


Zato Prag i jest najposjećeniji u zimskim mjesecima. Preporučamo pivnicu "U Vejvodu" u Starom gradu. Pivnica “Zlatni tigar” u Pragu, jedna je od posljednjih praških pivnica koja je uspjela zadržati autentičnost i oduprijeti se svim silnim turistima.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.