subota, 17. rujna 2016.

Porezna uprava dužnici

Porezna uprava dužnici Pravne osobeOstali porezni obveznici – građaniduznici. POPIS POREZNIH OBVEZNIKA KOJI UDOVOLJAVAJU KRITERIJIMA ZA OBJAVU DUGA NA. Netko se sjetio i napravio popis poreznih dužnika s olakšanim.

Porezna uprava dužnici
OSTALI POREZNI OBVEZNICI - GRAĐANI ŽUPANIJA. Lakše do poreznih dužnika: Nova tražilica omogućuje pretraživanje po. Porezna uprava objavila popis poreznih dužnika, internetske.


Spisak poreznih obveznika dužnika sa iznosom duga preko 50.

Porezna uprava dužnici
Porezni stručnjaci kažu kako aktivnosti novih tvrtki koje gomilaju dugove treba istražiti i razjasniti. Kada je riječ o fizičkim osobama prvo mjesto na. Popis ostalih dužnika iz SMŽ sa ove kategorije je ovdje. Ove stranice su napravljene u dobroj namjeri i njihova je namjena isključivo da olakša pretragu podataka koje je porezna uprava već učinila. KOPRIVNIČKO – KRIŽEVAČKA ŽUPANIJA – Sa zadnjim danom srpnja Porezna. Preduzeća u Federaciji BiH za poreze i doprinose duguju oko dvije milijarde KM. Uplate su u odnosu na prije dvadesetak dana povećane za 33 milijuna kuna, jer je 24.


Od goranskih poduzeća među pravnim osobama najveći dužnici su Montaža. Cijeli popis dužnika potražite na duznici.

Porezna uprava dužnici
Poznati dužnici: Dino Drpić, Niko Pulić, Alen Vitasović i Daniel Popović. Među njima je 48 poduzeća i preko 1. U Uredu pravobraniteljice za djecu kažu da je to prvi put da se susreću s javnom objavom djetetova imena. Na popisu se nalaze tvrtke koje, po raznim osnovama. Linićeva lista poreznih dužnika sustavno se smanjuje iz tjedna u tjedna.


LISTE DUŽNIKA LIČKO-SENJSKE ŽUPANIJE. Prema službenim evidencijama Porezne uprave, saldo duga 31. Kad je riječ o pravnim osobama, odnosno. Na listi su oni koji duguju više od 15 tisuća kuna.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.