petak, 9. rujna 2016.

Poskupljuje gorivo

Poskupljuje gorivo Najprodavaniji Eurosuper 95 će s dosadašnjih devet kuna i 51 lipu narasti na devet kuna i 65 lipa. Neugodna vijest dočekat će vozače koji se u utorak ujutro zapute na benzinske postaje - HRT doznaje kako gorivo poskupljuje za 10-ak lipa. Od utorka, vozače će na benzinskim postajama dočekati u prosjeku 7 lipa skuplje gorivo.

Poskupljuje gorivo
Cijene naftnih derivata od utorka će poskupjeti za 7 lipa, odnosno 3. Odlučili su smanjiti proizvodnju nafte. U Hrvatskoj od utorka poskupljuje gorivo. Vozače na benzinskim crpkama tako će dočekati gorivo prosječno skuplje za sedam lipa čime će.


Poskupljuje gorivo
Tako bi Eurosuper 95 i Eurodizel trebali poskupjeti za dvadesetak lipa po litri, a autoplin za desetak lipa, što je najveće poskupljenje goriva od. Loše vijesti za vozače, od utorka opet poskupljuje gorivo. OD UTORKA vozače će na benzinskim postajama dočekati veće cijene goriva. Opet poskupljuje gorivo - evo koje su nove cijene. Nakon blagdana vozače će dočekati skuplje gorivo i to već od utorka. Pročitaj najnovije vijesti vezane uz pojam POSKUPLJENJE GORIVA. Najzanimljiviji članci, slike i video vezani za temu POSKUPLJENJE GORIVA. U ponoć nas čeka ponovno poskupljenje goriva, neslužbeno je doznao portal cijenegoriva.


Još jedan udar po džepu: Poskupljuje gorivo!

Poskupljuje gorivo
Po prosječnom spremniku od 50 litara sada. NOVO POSKUPLjENjE: Gorivo dodalo gas. Protekle nedelje derivati na pumpama poskupeli do četiri. Gorivo će od utorka poskupjeti u prosjeku 7 lipa. Ali drastično poskupljenje, stručnjaci u Hrvatskoj ne očekuju. Cene nafte i naftnih derivata na pumpama u Republici Srpskoj će sutra od poskupi za 5 feninga u proseku, potvrdili su iz Grupacije za promet.


HRVATSKA Kako javlja RTL, gorivo od ponoći ponovno poskupljuje. Dvije su opcije, po 9 lipa poskupjet će i Euro Super i EuroDizel ili kako se. U zadnjih mjesec dana cijena punog spremnika porasla je čak za 23 kune. Moramo reći da je to bilo i očekivano jer je barel nafte.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.