ponedjeljak, 12. rujna 2016.

Potrošnja kalorija sexom

Potrošnja kalorija sexom Tajna učinkovite potrošnje kalorija je vrući seks, tvrde seksolozi. U pola sata strasti potroši se oko 150 kalorija. Naime, američki znanstvenici utvrdili su da se sa seksom itekako mogu gubiti kalorije, a s time i suvišni kilogrami.

Potrošnja kalorija sexom
A što kada bismo vam rekli da istovremeno možete uživati i trošiti kalorije? Seks vam pomaže sagorjeti kalorije, a više seksa će značiti. Zaboravite šetnju – vežbajte seks: Jedan odnos sagoreva kalorije kao trening Kanadski.


Mladi muškraci sagore 4,2 kalorije, a mlade žene 3,1 kalorije.

Potrošnja kalorija sexom
A koliko se tek živaca izgubi ako sex traje nedovoljno dugo? U seksu se koriste sve skupine mišića, on pokreće srce i pluća na ubrzani rad, te sagorijeva oko 300 kalorija na sat", stoji u članku objavljenom. Opšte je poznata činjenica da se uz seks sagoreva dosta kalorija, ali koje su to poze uz koje možete i vežbati i izgubiti koji kilogram. Koliko kalorija istopi seks + zanimljiva statistika Statistika je možda dosadna grana matematike, ali i ona se može iskoristiti u zabavne svrhe. Pa, ovdje je lista pozitivnih utjecaja sexa na vaše zdravlje, preporučamo.


Ubrzano disanje znači da se umaramo, potrošnja kalorija je velika. Tajna efikasne potrošnje kalorija je vruć seks, tvrde seksolozi. Tokom seksualne aktivnosti se potroši 150. Ovoga puta, spremio sam vam nešto veoma, veooooma zanimljivo Sex je odlican trening za nase telo!

Potrošnja kalorija sexom
Pogledajte paralelni prikaz okvirne potrošnje kalorija ovisno o vrsti aktivnosti. Naučnici tvrde da minut seksa troši čak 26 kalorija. Oni koji uživaju u seksu tri puta nedeljno izgube 7. Umjesto da skačete u teretani, idete pet puta tjedno na aerobik, dižete utege, bilo male ili velike te trčite po kvartu ili parku, zašto ne gubiti.


Prema istom principu možete da odredite kolika je potrošnja kalorija pri različitim. Kolko potroshim onda kalorija kad imam sex na drljachu? Tako se seks pokazao, po potrošnji kalorija, otprilike istim kao i igranje tenisa ili hodanja uzbrdo u trajanju od 20 minuta, ili pak 33 minute. Sex kao rekreacija ,opuštanje mišića i borba protiv štresa.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.