četvrtak, 29. rujna 2016.

Reparacija dizni renault

Reparacija dizni renault Stranica 2-Renault Megane dci problemi Automobili. Da li otici u drugi renault servis i vidjeti sto ce mi oni reci, pa ako nista drugo. Prije 6 dana - -INJEKTORI I DIZNE 1.

Reparacija dizni renault
DCI, 42KW, 48KW, 60KW, 63KW, 74KW, 78KW -INJEKTORI I DIZNE 1. DCI 74KW, 88 KW, 96KW -BOSCH PUMPE. Komplet remont dizni sa zamenom novih originalnih prelivnih ventila i. Na kraju da javim ,radi se remont svih dizni,cisti rezeorvar od taloga.
Reparacija dizni renault
Problem sa diznama i pumpom visokog pritiska15 objava6 velj 2011Izbegavati 1. Pumpa visokog pritiska potrebna - nova, polovna ili. Dizne - Za automobile - Dijelovi i oprema - Vozila - OLX. Spremljeno u privremenu memorijuSličnoDizne na OLX. REPARACIJA DIZNI, injektora za audi pasat peugeot renault,hjundai.


Servis za dizne - Popravljamo dizne za sve vrste dizel motora - Common Rail (Bosch - Delphi - Denso), injektor pumpa – dizne, dvostepene dizne. U Renault-ovom servisu kažu da su dizne ili pumpa i hoće samo da mi zamene komplet dizni. Može li ova pumpa da se reparira, i koliko to košta ako može? Dijagnostikovano da u otisle sve cetiri dizne.

Reparacija dizni renault
E sada moze li neko objasniti termin "potpuna reparacija" i da li je to radio. Clio 1,5dci6 objava22 velj 2012Zanimljivi oglasi na ovaj ili. Da li bi mogao da dobijem broj od tog servisa sto vrsi reparaciju dizni za 340e? Vezano s tim, metode dijagnoze i popravka su postale sofisticirane i zahtjevne.


Popravak modernih dizelskih sustava zahtjeva visoko kvalitetnu opremu za. Ostavim auto kod njih i sutra mi jave da je otišla pumpa ( 700 e) , jedna dizna (400 e) i rampa ? Ja pristanem da to poruče i za 2 dana. Postoji i mogućnost reparacije, ali ni to nije jeftino. Kompletan remont dizne košta oko 130 eura po dizni, a remont pumpe oko 350 eura. POSETILI SMO: Renaultov salon – Jevtović Auto d. Dizne, rampa i regulator pritiska za motor 1. Ako uradite remont, to vas neće koštati više od 1 500 evra, ako sve kupujete novo. Avto servis za Renault ,cela usluga na edno mesto.


Glavni zadatak motora je pretvoriti kemijsku energiju iz goriva u koristan (mehanički) rad.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.