petak, 2. rujna 2016.

Set za nokte prodaja

Set za nokte prodaja Set za nokte prodaja Kratkotrajni popust radi seljenja dućana i prodaje zaliha. Set za ugradnju noktiju sadrži: 1x profesionalna uv lamp 36 W (roza) 4x žarulje za lampu od 9w. Lampa za nokte prodaja u oglasima sa slikama i cijenama.

Set za nokte prodaja
Gelovi za nokte prodaja u oglasima sa slikama i cijenama. Najveća ponuda i najbolje cijene: gel za nokte. Pribor za nokte, kistovi i točkalice.
Set za nokte prodaja
Sav pribor za uređenje i ugradnju noktiju , umjetni nokti i set za nokte.


Veliki izbor uv lampa, uv gelova, trajni lak, gelova u boji i ostalog materijala za lijepe i. Set za nokte UV Lampa i komplet opreme 560,00 kn. Profitirajte Originalom po najpovoljnijoj cijeni. Akril za nokte stvara se mješaljem pudera, osnova za akrilni nokat. SET SADRŽI: Cover Pink akrilni prah 5ml, bijeli akrilni prah&nbs. Tražimo distributere za prodaju materijala za područje Zadra i Pule. Stampy set Essence za pečatiranje noktiju.


Set za nokte prodaja
SET ZA NOKTE SADRŽI: - Uv lampa 36w - Salon. Znate li Vi uopće koliko robe dolazi iz Kine, a kod nas se prodaje po visokim cijenama i. Web Shop Nailpro Cosmetics - Online prodaja. Svi oglasi iz kategorije Njega noktiju na Market. Ovako izgleda kada stigne set za nadogradnju noktiju na Vasu kucnu adresu. Novo set za ukrasavanje noktiju, NOVO, 499 din. Profesionalni set i ostala oporema za nadogradnju noktiju, Veoma kvalitetno.


Wish Maker je web prodavnica koja se bavi prodajom i distribucijom široke palete proizvoda! Svaki proizvod koji se prodaje na sličnim stranicama kod nas možete pronaći po nižoj cijeni. Ibd set za nokte-poklon mini uv led lampa, NOVO, 2500 din.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.