utorak, 27. rujna 2016.

Škripanje amortizera

Škripanje amortizera Bio kod mehanicara, i veli lezajevi amortizera skripe i da ih treba promjenit. Pitam hoce mi sto jos se raspast ili ce samo skripat, veli da samo. Spremljeno u privremenu memorijuSlično18.

Škripanje amortizera
Vectra c-škripanje iz prednjeg ovjesa. Da li mi to amortizeri govore da im istice rok trajanja ili? Evo iman problem da mi škripi zadnji amortizer.


Ovako skripi mi zadnji desni amortizer lijevi ne ali desni da.

Škripanje amortizera
Imate li ideju kako da se riješim toga? Jedan jednostavan, a pouzdan ovjes se sastoji od vilice, amortizera, opruge i spone, sve puta dva. Meni je sa lepim vremenom prestalo i skripanje uopste se necuje vise ,inace sam podmazivao. A kad slusas odozgo kao da skripi casica amortizera. Danas sam primetio da isto skripi kada prelazim ivicnjak i sumnjam na amortizer, zato sto kada pritiskam auto za proveru amortizera on skripi. Kako je to škripanje počelo da se pojačava sve više, otišao sam ponovo. Ja sumnjam na ležajeve amortizera ili hokokinetički pa bih molio savjet.


Kod mene se također čuje to škripanje kad se mota na mjestu. Ja bih probao da naprskam šolje amortizera ako može da im se priđe sa.

Škripanje amortizera
Skripanje kocnica pri laganom pritisku me ubi u mozak :wallbash:. Pitanje je u vezi amortizera(prednjeg), poceo je da skripi, sad neznam da li su to znakovi da se treba sta poduzeti, a i nisam previse iskusan u. Promenio sam komplet amortizere i opruge na escortu, sredio delove. Stanem, pritisnem zadnji kraj, čim pritisnem škripi kao ludo, kao da je. Amortizer je jedan od najvažnijih segmenata sigurnosti vozača i putnika u automobilu.


Nažalost, stanje cesta u našoj zemlji dovelo je do situacije da danas. Evo tutorial (za Punto) kako se mijenja. Prelaskom preko neravnina čuje se cviljenje(škripanje).

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.